Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Laikraksts: Ierakstītas sarunas, kurās Tramps spriež par maksājumu Playboy modelei

ASV prezidenta Donalda Trampa ilggadējais advokāts Maikls Koens slepeni ierakstījis diskusijas ar Trampu par maksājumu bijušajai žurnāla Playboy modelei, kas apgalvojusi, ka viņai ar Trampu bijusi dēka, piektdien vēsta laikraksts The New York Times. Šis ieraksts tagad atrodas Federālā Izmeklēšanas biroja (FIB) rīcībā.

FIB konfiscējis šo ierakstu, šogad veicot kratīšanu Koena birojā, vēsta laikraksts, citējot advokātus un citas personas, kas ir pazīstamas ar šo ierakstu.

Pret Koenu, kas šobrīd vairs nav Trampa advokāts, ir uzsākta izmeklēšana saistībā ar maksājumiem sievietēm, kas veikti, lai panāktu, ka pirms 2016.gada prezidenta vēlēšanām neparādās kādas nepiedienīgas ziņas.

Trampa patlabanējais privātais advokāts Rūdijs Džuliāni apstiprināja ieraksta īstumu, tomēr piebilda, ka maksājums nav veikts un ka republikāņu prezidents nav bijis iesaistīts nekādos likumpārkāpumos.

Top komentāri

reptilis
r
Es tā vēl padomāju...a,mēs justos,ja mūsu DP būtu veikusi kratīšanu Bērziņa vai Ulmaņa ,vai Vējoņa paziņu mājās un vētītu viņu intīmo dzīvi.....
ļuļa
ļ
nu un? klintonam monika sūkāja, olands muka ar mīļāko uz rollera no paparaci - viņi ko, var, ber tramps nevar? un vispār, būtu interesanti uzzināt kādi skeleti makaronam skapī, ar tik vecu sievu tādi vienkārši nevar nebūt.
Buks
B
Labāk būtu izvilkuši gaismā mūsu LV Ārlietu ministrijas pederastu sarunas. Tramps kā jau normāls vecis- kurš pie maukām nav gājis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits