Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Laikraksts: Trampa palīgiem bijuši "vairākkārtēji kontakti" ar Krievijas izlūkdienestiem

Pēdējā gada laikā pirms ASV prezidenta vēlēšanām Donalda Trampa kompanjoniem, arī kampaņas padomniekiem, bijuši "vairākkārtēji kontakti" ar Krievijas izlūkdienestu augsta ranga darbiniekiem, vēsta laikraksts New York Times.

Izdevums atsaucas uz bijušajām un pašreizējām ASV amatpersonām, kā arī norāda uz telefonsarunu ierakstiem un pārtvertajām sarunām, kas figurē Federālā Izmeklēšanas biroja lietā par Trampa kompanjonu sakariem ar Krievijas valdību.

Amatpersonas gan atzinušas - līdz šim nav redzēti pierādījumus tam, ka Trampa kampaņas cilvēki būtu sadarbojušies Krieviju "datorsistēmu uzlaušanā vai citos centienos ietekmēt vēlēšanas".

Šie kontakti tomēr raisījuši bažas izlūkdienestos un tiesībsargājošajās struktūrās "daļēji arī kontaktu daudzuma dēļ laikā, kad Tramps cildinoši izteicies" par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Trampa kampaņas vadītājs Pols Manaforts bijis viens no tiem, kas ticis identificēts pārtvertajās sarunās, sacīja amatpersonas. Citu šajā lietā iejaukto vārdus tās nevēlējās atklāt.

Top komentāri

Cilveks
C
Pēdējā laikā amerikāņu masu mediji daudz rakstījusi feikus,tādēļ vis tas ir grūti ticams ,jo skaidri var saprast ka demokratiem gribas Donaldu nogazt no kresla. Jo Hilari jau gaida.
Ja
J
Hitlers arī ar Staļinu it KĀ bija labas attiecības,un nu?ta dara strategi lai zinātu ,kas tev aiz ādas .Un demokrātija neaizliedz runāties un satikties ar pretējā domājošu cilvēku. Jeb es maldos.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits