Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Piedāvā 10 miljonus dolāru par informāciju, kas palīdzēs atlaist Trampu

Miljonārs Lerijs Flints, kurš labāk zināms kā pornogrāfiskā žurnālā Hustler izdevējs, izvietojis prestižajā ASV laikrakstā The Washington Post reklāmu, kurā sola 10 miljonus ASV dolāru par informāciju, kas panāks prezidenta Donalda Trampa impīčmentu.

Reklāmā, kura aizņem veselu lapaspusi, uzskaitīti iemesli kādēļ Tramps nav piemērots prezidenta amatam. "Es zinu, ka impīčment procedūra būs ķēpīga, bet alternatīva ir vēl trīs gadi destabilizējošas disfunkcionalitātes," raksta izdevējs, kas ASV pazīstams kā skandaloza personība. 

"Vai viņš iesaistījās "dots pret dotu" darījumos ar Krieviju? Vai ASV uzņēmēju vide ir iedragāta, lai pasargātu Trampa biznesa impēriju? Mums vajag visu izcelt gaismā," teikts reklāmā. 

Flints aicina cilvēkus zvanīt uz tālruni, lai sniegtu informāciju par "kūpošu ieroci", proti, informāciju, kas novestu pie Trampa impīčmenta procedūras. Viņš norāda, ka to dara patriotisku jūtu mudināts. Kā ziņo pats The Washington Post, Flints sarunā ar žurnālistiem norādījis, ka informāciju saņems jau tuvākajās dienās, piebilstot, ka to nepaturēs pie sevis bet gan publicēs.  

 

Šī nav pirmā reize, kad Flints, kurš 2016.gada vēlēšanās atbalstīja Hilariju Klintoni piesola naudas atlīdzību par kompromitējošu informāciju par politiķiem. 2001. un 1998. gadā viņš piesolīja miljonu ASV dolāru katram, kurš sniegs informāciju par nelikumīgiem vai nepiedienīgiem seksuāliem sakariem ar amatpersonām vai politiķiem. 

Jānorāda, ka ASV prezidenta priekšvēlēšanu kampaņas laikā arī pats Tramps publiski solīja "5 vai pat 50 miljonus ASV dolārus" jebkuram, kurš dos pretējus pierādījumus viņa paša kultivētajām baumām, ka tā laika prezidents Baraks Obama nav dzimis ASV teritorijā. 

Flints ne tuvu nav pirmais aktīvists ASV, kurš apšauba šī brīža prezidenta piemērotību Baltajam namam, tomēr, izņemot senatoru Bobu Korkeru, kurš neplāno kandidēt uz pārvēlēšanu, neviens no Trampu atbalstošās Republikāņu partijas augstākā līmeņa politiķiem nav minējis iespēju izvērtēt prezidenta piemērotību amatam. 

 

 

 

Top komentāri

Riko
R
'Prestižais Washington Post'... Hahaha, pat zirgam jāsmejas. Libtardu propagandas avīze un vairāk nekas. Diena, saņemieties, esiet objektīvi, pls.
kapteinis Acīmredzamais
k
Tad jau atlaist gribētājiem pavisam švaki ar kompramatu, ja šāds piedāvājums. Nu tagad nav jāšaubās, ka piepeši atradīsies kāda nocenota lesbiete, kura paziņos, ka iepriekšējā dzīvē Tramps viņu astrāli izvarojis. Par desmit ļimoniem samelosi ne to vien.
trusis nejaukais
t
Lūzeri demokrāti no dusmām raustās konvulsijās un piepļūta avīžu lapas ar vājprāta caureju. Nekas būs lielāks noiets nervu tabletēm haha..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits