Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Romnijs oficiāli piekrīt kandidēt uz ASV prezidenta amatu

Bijušais Masačūsetsas gubernators Mits Romnijs ceturtdien oficiāli piekrita kļūt par Republikāņu partijas kandidātu uz ASV prezidenta amatu.

Uzrunājot republikāņu nacionālā konventa delegātus 65 gadus vecais Romnijs paziņoja, ka pieņem izvirzīšanu kandidēšanai uz prezidenta amatu 6.novembrī gaidāmajās vēlēšanās, kam sekoja jūsmīgu aplausu vētra, kas ilga vairākas minūtes. "Es to daru ar pazemību, dziļi aizkustināts no jūsu uzticības, kas man izrādīta. Tas ir liels gods, tā ir vēl lielāka atbildība, un šovakar es jūs aicinu kopā ar mani doties pretī labākai nākotnei," uzstājoties ar savā politiskajā karjerā līdz šim visnozīmīgāko runu, sacīja Romnijs.

Viņa uzstāšanos uz neilgu laiku pārtrauca trīs protestētāji - divas sievietes un kāds vīrietis. "Demokrātija nav bizness!", sauca viens no protestētājiem. "Mums nepieciešams cilvēkus stādīt augstāk par peļņu!"

Taču konventa delegāti tūlīt apslāpēja neapmierināto balsis, sākot korī skandēt: "ASV! ASV!". Tikmēr apsargi metās pie protestētājiem, lai tos dabūtu ārā no zāles. Apmēram minūti ilgs stīvēšanās, kamēr nemiera cēlāji, acīmredzot, piekrita zāli pamest brīvprātīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits