Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Sāra Peilina paziņo, ka nekandidēs uz ASV prezidenta amatu

Viņa savā paziņojumā norādīja, ka pēc ilgām lūgšanām un nopietnām pārdomām nolēmusi neiesaistīties cīņā par republikāņu partijas kandidāti nākamgad gaidāmajās ASV prezidenta vēlēšanās. Viens no iemesliem esot tas, ka S.Peilina vēloties vairāk veltīt laiku ģimenei. "Domāju, ka šobrīd varu būt noderīgāka, palīdzot citu politiķu vēlēšanu kampaņās, sākot no gubernatoriem līdz kongresa likumdevējiem un prezidenta amata kandidātiem," norāda S.Peilina.
Bijusī Aļaskas štata gubernatore un ASV galēji konservatīvās Tējas dzeršanas kustības līdere Sāra Peilina paziņojusi, ka tomēr nepiedalīsies ASV prezidenta vēlēšanās.

"Nākamajās nedēļās es palīdzēšu koordinēt stratēģijas prezidenta nomaiņai, Senāta pārņemšanai un kontroles saglabāšanai pār Pārstāvju palātu," norāda S.Peilina.

Analītiķi gan uzskata, ka, visticamāk, S.Peilina izstājusies no cīņas tādēļ, ka viņas popularitātes reitingi pēdējā laikā ir ļoti zemi. 


Paredzams, ka tagad galvenā cīņa par republikāņu nomināciju notiks starp bijušo Masačūsetsas gubernatoru Mitu Romniju un Teksasas gubernatoru Riku Periju.

S.Peilina pazīstama kļuva 2008.gada septembrī, kad republikāņu kandidāts ASV prezidenta amatam senators Džons Makeins viņu izvēlējās viceprezidenta amatam. Lai gan S.Peilina piesaistīja daudzus vēlētājus ar saviem konservatīvajiem uzskatiem, tomēr daudzi tieši viņas dēļ nebalsoja par Dž.Makeinu, uzskatot S.Peilinu par pārāk nekompetentu un nepieredzējušu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Toyota atsakās no olimpisko spēļu sponsorēšanas

Japānas autobūves kompānija "Toyota" atteikusies no olimpisko spēļu sponsorēšanas, kā iemeslu minot to, ka spēles kļuvušas "arvien politiskākas" un sportisti tajās paliek otrajā...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits