Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Tramps: ASV un Krievijas attiecības noslīdējušas līdz rekordzemam un bīstamam līmenim

ASV prezidents Donalds Tramps ceturtdien paziņojis, ka attiecības starp Vašingtonu un Maskavu noslīdējušas līdz šim zemākajam līmenim, kas ir ļoti bīstami.

"Par to varat pateikties Kongresam, tiem pašiem cilvēkiem, kas nevar pieņemt "HCare" (veselības aprūpes sistēmas reformas)," paziņoja prezidents.

Jau vēstīts, ka Tramps trešdien parakstīja Kongresa pieņemto likumprojektu par jaunām sankcijām pret Krieviju, kā arī Irānu un Ziemeļkoreju.

Likuma mērķis ir sodīt Krieviju par darbībām Ukrainā un Sīrijā, kā arī par Maskavas iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanās pērn. Likums izstrādāts tā, lai ierobežotu prezidenta iespējas atcelt Maskavai noteiktās sankcijas.

Top komentāri

Op-ca-cā
O
Ar Krieviju viss ir skaidrāk par skaidru. Šodien tur turpinās laupītāju un slepkavu boļševiku režīms, kurš transformējies čekistiski-bandītiskājā un tā pat kā Hitlera/Staļina režīmi balstās uz meliem un lieliem meliem gan iekšpolitikā gan ārpolitikā. Šāda režīma patoloģiskā tieksme ir piedirst visur, kur vien nevar dabūt sāpīgi purnā. Reigans ar Tečeri to labi saprata un tāpēc žmiedza PSRS gan ekonomiski gan politiski palīdzot ātrāk sapūt. Čekistiski-bandītisko režīmu arī vajadzēja žmiegt tā veidošānās pirsākumos, nevis mīzaļoties tā priekšā gan ekonomiski gan politiski vai kā Tramps savā dumībā taurēja par brāļošanos laikam tā īsti patiesi neapjēdzot AR KO. Nu lūk un rezultāts arī tieši tāds kādam viņam vajadzēja būt ar visām ārpolitiski savstarpējām vopļām.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits