Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Igaunijas iekšlietu ministrs: Incidents Tallinā nebija saistīts ar ekstrēmismu

Incidents Tallinā, kur policijai otrdien nācās atklāt uguni uz vīrieti, kas rokās vicināja nažus, bijis atsevišķs gadījums un jau šobrīd var teikt, ka tas nav bijis saistīts ar ekstrēmismu, ziņu aģentūrai BNS norādījis Igaunijas iekšlietu ministrs Andress Anvelts.

Igaunijas vienotais palīdzības dienests otrdien priekšpusdienā saņēma informāciju, ka pa Tallinas Harju ielu Brīvības laukuma virzienā dodas vīrietis, kas vicinās ar nažiem. Policisti, ierodoties notikuma vietā, aicināja viņu nomest nažus un apstāties, taču vīrietis nepaklausīja. Kad vīrietis metās policistu virzienā, viņi vispirms raidīja trīs brīdinājuma šāvienus gaisā, bet tad izšāva uz vīrieti un nopietni viņu ievainoja. Vīrietis tika nogādāts slimnīcā, kur no gūtā ievainojuma nomira. Ne policisti, ne apkārtējie cilvēki nav cietuši.

Pēc ministra teiktā, policija šai gadījumā rīkojusies pareizi un operatīvi.

Tādu pašu vērtējumu notikušajam preses konferencē devis Ziemeļu prefektūras prefekts Kristians Jāni.

Viņš arī pastāstījis, ka laikā, kamēr policijas patruļa devusies uz izsaukuma vietu, vienotais palīdzības dienests sekojis notiekošajam publiskajās novērošanas kamerās.

Noskaidrots, ka nošautais vīrietis bijis 1985.gadā dzimis Igaunijas pilsonis. Nav ziņu, ka viņam būtu bijusi krimināla pagātne.

Šobrīd tiesībsargāšanas iestādes pēta videokameru ierakstus. Atrasti vīrieša tuvinieki, sākta izmeklēšana.

Kā, atsaucoties uz notikuma aculieciniekiem, vēsta Postimees, vīrietis gājis basām kājām, ap kaklu apmetis virvi, bet uz pieres viņam bijis uzkrāsots vārds "Loll" (igauniski - muļķis).

 

Top komentāri

Tims
T
Ko vel tais notices? Ikviens idiots kurs vicinas ar nazi ir janosauj uz vietas, punkts. Kapec vel ministris tere savu laiku skaidrojot kaut ko, vai tad nav cita darba?
Taraskins
T
Laikam tāpēc, ka šis ''cilvēks'' varēja sadurt jebkuru pretimnācēju un pat policistu. Dzīvē ir drusku sarežģītāk nekā viszemākās kvalitātes grāvējfilmās, kur cilvēks ar nazi neprot neko, bet viņa pretinieks ir fiziski pārattīstīts, līdz supermena līmenim trenēts un visu laiku un tautu labākais taktiķis. Dzīvē gadās, ka policists saņem nazi ribās cauri ''drošajai'' vestei, pat nepaspējis neko iesākt.
nebija ?
n
Nu tad jau viss kārtībā !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits