Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
Vīrietis staigājis basām kājām, bet uz pieres viņam bija rakstīts "Muļķis"

Tallinas centrā vīrietis vicinās ar nažiem; policists viņu nošauj

Igaunijas policijai otrdien Tallinas centrā nācies atklāt uguni uz vīrieti, kas saskaņā ar aculiecinieku teikto rokās vicinājis nažus un nav paklausījis policijas prasībai tos nomest. Vīrietis no gūtajiem ievainojumiem slimnīcā miris.

Kā paziņojis Igaunijas Policijas un robežapsardzes dienesta preses pārstāvis, plkst.11.10 saņemts ziņojums, ka pa Harju ielu Brīvības laukuma virzienā dodas vīrietis, kas vicinās ar nažiem. Ierodoties notikuma vietā, policisti pieprasījuši nažus nomest un apstāties, taču vīrietis nav paklausījis. Viens no policistiem vispirms raidījis brīdinājuma šāvienus gaisā, bet, kad vīrietis meties policistu virzienā, izšāvis uz viņu un nopietni viņu ievainojis. Vīrietis nogādāts slimnīcā, kur ap pusdienlaiku miris.

Ne policisti, ne apkārtējie cilvēki nav cietuši. Policija izmeklē notikušā apstākļus un sola sniegt plašāku informāciju, tiklīdz tāda būs.

Kā, atsaucoties uz notikuma aculieciniekiem, vēsta Postimees, vīrietis gājis basām kājām, ap kaklu apmetis virvi, bet uz pieres viņam bijis uzkrāsots vārds Loll (igauniski - muļķis).

Top komentāri

Taraskins
T
Tā kā policistam dzīvība ir viena - atšķirībā no nemirstīgajiem interneta komentētājiem, kuri izturētu pat tiešu ''Cars-bumba'' trāpījumu - tad policists konfliktā dara to, ko darītu jebkurš normāls cilvēks - neitralizē pretinieku. Tas pirmkārt. Otrkārt, es pieņemu, ka fiziski attīstīts 15. gadsimta bruņinieks, kura plākšņu bruņas ''ņem'' varbūt tikai ''zweihander'' tipa zobens, tiešām varētu izgriezt noziedzniekam roku un atņemt nazi, neko vairāk noziedzniekam nenodarot. Tikai kur šodien ņemt 15. gadsimta bruņiniekus? Starp citu, gudriniek, cik noziedzniekus jūs pats esat neitralizējis?
tak
t
Džeks vienkārši iejutās Helovīndienas mošķa tēlā,bet šo "noblieza"...
Kas
K
Domāju , ka tas policists gan dabūs pa pakaļu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits