Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Abramovičam gadu mijā muzicēs Red Hot Chili Peppers

Krievijas miljardieris Romans Abramovičs plāno uzstādīt jaunu personisko rekordu, iztērējot 2012. gada sagaidīšanas svinībām kopā ar 300 viesiem vairāk nekā 5 miljonus sterliņu mārciņu, vēsta laikraksts The Telegraph.

Pēc izdevuma rīcībā esošās informācijas, pasākumā, kas notiks miljardiera 58 miljonus sterliņu mārciņu vērtajā īpašumā Karību jūtas Seintbartas (St Barts) salā, kas iepriekš piederējis baņķieru Rokfelleru dinastijai, muzicēs grupa Red Hot Chili Peppers.

Pagājušajā gadā starp Romana Abramoviča viesiem bija tādas slavenības kā Demija Mūra, Rozija Hantingtone-Vaitlija, Stafānija Seimūra, Elēna Dedženeresa un Zvaigžņu karu radītājs Džordžs Lukass.

2009. gada nogalē R. Abramovičs Jaungada sagaidīšanas svinībām iztērēja trīs miljonus sterliņu mārciņu. Toreiz starp lūgtajiem viesiem bija Kanje Vests un Orlando Blūms, bet pasākumā muzicēja Beyonce, Gvena Stefānija un Prinss.

R. Abramovičs kopā ar savu draudzeni, 30-gadīgo modeli Dašu Žukovu un abu divus gadus veco dēlo Āronu salā vēl pirms Ziemassvētkiem ieradies ar pasaules dārgako jahtu Eclipse. Laikraksts norāda, ka Jaungada svinības noslēgs R. Abramovičam ne īpaši labvēlīgo gadu, kura laikā Londonā ritēja tiesāšanās ar Borisu Berezovski. Jāatgādina, ka B. Berezovskis tiesas ceļā cenšās piedzīt no R. Abramoviča piecus miljardus ASV dolāru (3,7 miljardus sterliņu mārciņu).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits