Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Apcietināts Lindsijas Loenas tēvs

Savulaik daudzsološajai Holivudas aktrisei Lindsijai Loenai ne vienīgajai ģimenē ir problēmas ar likumu - viņas tēvs Maikls Loens otrdien arestēts Floridas štatā uz aizdomu pamata par savas bijušās draudzenes iekaustīšanu un nāves draudiem.

51 gadu vecais vīrietis tika arestēts pēc Ketrīnas Meidžoras policijas izsaukuma - sieviete apgalvoja, ka viņas bijušais draugs izturējies vardarbīgi un draudējis nomest viņu no balkona.

Meidžoras dzīvoklī ieradās divi policisti, kuriem sieviete pastāstīja, ka starp viņu un Loenu izvērtās strīds. Sievietei bija nelieli zilumi, un viņa sūdzējās par sāpēm plecā, taču atteicās no medicīniskās palīdzības.

28 gadus vecā Meidžora dzīvoja kopā ar Loenu divus gadus, taču šobrīd viņi vairs nav kopā. Sieviete atklāja, ka ļāva palikt Loenam pie viņas, kad viņš ieradās dzīvoklī svētdienas vakarā, vēsta policijas ziņojums. Tomēr Loens kļuvis vardarbīgs, sācis uz viņu kliegt par gaidāmo tiesas sēdi, kurā izskatīs aizliegumu viņai tuvoties, kā arī par viņas atteikumu nodarboties ar orālo seksu. Pēc Meidžoras vārdiem, Loens sviedis viņai ar tālvadības pulti, taču nav trāpījis.

Loens atzina, ka strīda laikā sadauzīja Meidžoras mobilo telefonu, taču noliedza, ka būtu viņu fiziski ietekmējis. Viņš sūdzējās par sāpēm krūtīs un tika nogādāts slimnīcā. "Viņš cerēja, ka tas viņu pasargās no cietuma, un izrakstījās no slimnīcas, tiklīdz, kā viņam šķita, aizgāja policija," vēsta policijas ziņojums. Šobrīd Loens atrodas apcietinājumā.

Tikmēr viņa meita gaida 2.novembra tiesas sēdi, kurā tiks lemts, vai viņa pārkāpusi probācijas noteikumus un vai viņai tāpēc jāatgriežas cietumā.

Aprīlī tiesa piesprieda Loenai 360 stundas sabiedriski derīgā darbu sociālajā centrā "Downtown Women's Center" par zelta kaklarotas zādzību, taču aktrise tiesneses lēmumu ievēroja tikai daļēji, kavējot darbu un vairākas reizes tur neierodoties, tāpēc centrs viņu atlaida. Tā vietā viņa bez tiesas apstiprinājuma sāka strādāt Amerikas Sarkanajā Krustā. Uzskatot šo rīcību par probācijas noteikumu pārkāpumu, prokuratūra novirzījusi lietu tiesā, un pagājušajā nedēļā Losandželosas Augstākās tiesas tiesnese Stefānija Sotnere atcēla probāciju. Sotnere lēma, ka līdz tam laikam viņai jānostrādā 16 stundas morgā, kur viņai lielākoties jāveic apkopējas pienākumi.

Agrākā Disneja filmu bērnu aktrise Loena tika uzskatīta par vienu no daudzsološākajām savas paaudzes aktrisēm, tomēr pēdējos gados sabiedrības uzmanību viņa vairāk iemantojusi ar vētrainu uzdzīvi un nedienām ar likumu. Aprīlī viņa pievienojās topošās kinolentes "Gotti: Three Generations" aktieru sastāvam. Plānots, ka filmā viņa atveidos gangstera Džona Goti juniora sievu Kimu. Tomēr, ja tiesa piespriedīs viņai cietumsodu, šī loma varētu iet viņai secen.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izraēla noraidījusi aicinājumus pārtraukt uguni

Izraēla noraidījusi 12 sabiedroto valstu kopīgajā paziņojumā izteikto aicinājumu uz 21 dienu noteikt uguns pārtraukumu Libānā, lai Izraēlas un islāmistu kaujinieku grupējuma Hizbullāh savstarpējās a...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits