Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ķīniešu astrologi sola nestabilu un satricinājumiem bagātu Čūskas gadu

Kā apgalvo ķīniešu astrologi, Čūskas gads, kas sākās 10. februārī, aizritēs zem nestabilitātes un dažādu satricinājumu zīmes, vēsta ABC publikācijā, kas sagatavota, apkopojot ziņu aģentūru informāciju no Honkongas.

Astrologi atgādināja par iepriekšējo Čūskas gadu notikumiem: „1941. gadā Japāna uzbruka Pērlharborai, 1989. gadā Ķīnas varas iestādes asiņaini apspieda studentu nemierus Tjaņanmeņas laukumā, bet 2001. gadā teroristi uzbruka Dvīņu torņiem Ņujorkā.”

„Šis ir katastrofu gads ... Būs daudz problēmu. Eiropas Savienība riskē izjukt, eiro būs ievērojamas grūtības,” paziņojusi astroloģe Taņa Huņa Jona no ģeomantisko studiju centra Way Onnet Group. Pēc viņas vārdiem, pats bīstamākais mēnesis būs maijs.

2013. gads ir melnās ūdens čūskas gads. Ūdens simbolizē bailes un atrodas vienu pakāpienu zemāk nekā uguns – prieka un optimisma simbols. „Maijā ūdens un uguns pretstats izpaudīsies īpaši spilgti,” paredz astrologi. Piemēram, Čo Hoņmins paredz, ka maijā izcelsies kāds ievērojams, taču neilgs Ķīnas un Japānas konflikts – valstis rīkosies „precīzi kā divas čūskas”. Tāpat biržu indeksi „kustēsies, kā čūskas: ātri, agresīvi, viltīgi”, apgalvojusi feņšui eksperte Maka Liņliņa.

Interesanti, ka jaunajam Ķīnas prezidentam astrologi iesaka saudzēt veselību un atturēties no braucieniem uz Krieviju un Eiropu, it īpaši rudenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits