Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Mels Gibsons finansiāli vienojas ar bijušo draudzeni par kopīgu aizbildnību pār meitu

Austrāliešu kinoaktieris Mels  Gibsons un viņa bijusī krievu draudzene Oksana Grigorjeva ir vienojušies par kopīgu aizbildnību pār viņu meitu Lūsiju, un saskaņā ar šo vienošanos Gibsons samaksās Grigorjevai 750 tūkstošus ASV dolāru (368 tūkstošus latu), trešdien paziņoja tiesnesis Losandželosā.

Losandželosas Augstākā tiesa pagājušo piektdien paziņoja, ka Gibsons un Grigorjeva ir vienojušies, bet toreiz neizpauda vienošanās detaļas.

Grigorjeva saņems minēto summu trijos vienādos maksājumos līdz 2016.gada 1.janvārim. Vienošanās neparedz, ka Gibsonam būtu jāmaksā alimenti.

55 gadus vecais Gibsons saskaņā ar šo vienošanos arī piešķirs māju Losandželosas piepilsētā 22 mēnešus vecajai Lūsijai. Grigorjeva ar meitu varēs dzīvot šajā mājā, līdz Lūsija sasniegs 18 gadu vecumu.

Kad tiesnesis bija nolasījis vienošanās detaļas, Gibsons piecēlās un pateicās viņam "par šī jautājuma novešanu līdz saprātīgam noslēgumam". Arī 40 gadus vecā Grigorjeva pateicās tiesnesim un solīja rīkoties tā, "kā būtu vislabāk Lūsijai".

Gibsons un Grigorjeva pašķīrās pērn pēc vairāku gadu ilgām attiecībām.

Ar bijušo modeli Grigorjevu, kas tagad ir dziedātāja un pianiste un 2009.gada augustā izlaida savu pirmo popmūzikas albumu, Gibsons iepazinās 2008.gadā.  Gibsons publiski paziņoja par romantiskām attiecībām ar Grigorjevu neilgi pēc tam, kad 2009.gada aprīlī tiesā bija iesniegts pieteikums  Gibsona un viņa sievas Robainas laulības šķiršanai.

Gibsona un Robainas 28 gadus ilgajā laulībā piedzima septiņi bērni. Savukārt Grigorjevai ir dēls pusaudža vecumā no aktiera Timotija Daltona.

Gibsons un Robaina sāka dzīvo atsevišķi 2006.gadā neilgi pēc tam, kad  Gibsonu Malibu aizturēja policija par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un atvērtas tekilas pudeles turēšanu mašīnā. Aizturēšanas brīdī  Gibsons alkohola ietekmē izteica ebrejus aizskarošas piezīmes. Slavenais aktieris vēlāk atvainojās par saviem izteikumiem un ārstējās no alkoholisma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits