Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Nepilngadīgā jūras braucēja atrasta Karību salā

Četrpadsmit gadus veco holandieti Loru Dekeri, kura piektdien pazuda no sava tēva mājām, policija atradusi Senmartēnas salā Karību jūrā, vēsta BBC News.

Meitene bijusi sveika un vesela, vēsta policija. Par to, ka bēgle atrodas salā, ziņojusi kāda salas iedzīvotāja. Sala ir daļa no Nīderlandes, atrodas Mazo Antiļu salu grupā.

Nīderlandes policija pagaidām nav noskaidrojusi, kāpēc meitene pametusi mājas un kā nokļuvusi salā. Nav arī skaidrs, vai meitene gatavojas atgriezties Utrehtā. Viņas astoņus metrus garā jahta Guppy ir noenkurota pilsētas ostā, bet no bankas rēķina noņemti 3,5 miljonu eiro.

Jau ziņots, ka L.Dekere kļuva plašāk pazīstama pēc tam, kad šā gada augustā Utrehtas tiesa meitenei liedza vienai ar jahtu doties pasaules apceļošanā. Tiesa nolēma, ka viņai līdz 2010.gada jūlijam, kad skolā beigsies mācību gads, jāatrodas sociālo dienestu uzraudzībā un jādzīvo tēva mājās.

Meitene, kura dzimusi savu vecāku jahtā netālu no Jaunzēlandes, gribēja kļūt par pašu jaunāko pasaules apceļotāju, ceļojumu veicot ar jahtu. Pagaidām šis rekords pieder 17 gadus vecajam britam Maikam Perhamam, kura deviņus mēnešu ilgušais ceļojums beidzās šogad augustā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits