Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Ziemeļkorejas diktators jūtas aizmirsts - izplata draudus

Ziemeļkoreja, nu jau kārtējo reizi, paziņojusi, ka uzbruks Amerikas Savienotajām valstīm, ja tās neatcels starptautiskās militārās mācības, kurām jāsākas pirmdien, vēsta CNN. Bijušais ASV ģenerālis Marks Hertlings savukārt norādījis, ka "jaunais diktators" vienkārši jūtas visu aizmirsts un tādēļ izplata fantastiskus draudus. 

Mācībās piedalās ASV, Dienvidkoreja, Austrālija, Jaunzēlande, Francija un vairākas citas valstis, tās notiek katru gadu, un to mērķis ir stiprināt drošību un reģiona savstarpējo valstu sadarbību. Taču tāpat kā mācības notiek katru gadu, arī Ziemeļkoreja nekad neaizmirst izplatīt draudus, ka pielietos "varenu spēku" pret mācību dalībniekiem.

Šis gads ir īpašs, jo draudi esot bijuši skaļāki un fantastiskāki kā agrāk. Ziemeļkorejas pārstāvji izplatījuši paziņojumu, ka valsts armija vairs nav nemoderna un nespējīga stāties pretī ASV. Propagandas TV atkārtots ziņojums, ka Ziemeļkoreja gatava izrēķināties ar ASV, iebrūkot Amerikas kontinentā.

ASV ģenerālis norādījis, ka Kims Čenuns gluži vienkārši jūtas aizmirsts. ASV šobrīd visu uzmanību velta Islāma valstij, Krievija, Ukrainai un citiem karstajiem punktiem, bet Ziemeļkoreja esot piemirsta, tādēļ "jaunais vadonis ar draudiem cenšas atgādināt par sevi," CNN teicis ģenerālis.  

Iespēja, ka mācības nenotiks nepastāv.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits