Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte
Tolaik piecpadsmitgadīgās Šamimas Begumas fotogrāfiju pēc viņas aizbēgšanas uz Sīriju 2015. gada februārī rāda vecākā māsa Renu Beguma. Ģimenes locekļi uzskata, ka Š. Begumai jāļauj atgriezties Lielbritānijā

Briti negrib kalifāta sievu atgriešanos

Apvienotajā Karalistē asas diskusijās izraisījusi laikrakstā The Times publicētā intervija ar Lielbritānijas pilsoni Šamimu Begumu, kura savulaik aizbēga no Londonā dzīvojošās ģimenes, lai pievienotos islāmistu teroristiskajai organizācijai Islāma valsts Sīrijā. Viņa tagad atrodas bēgļu nometnē Ziemeļaustrumsīrijā un vēlas atgriezties Lielbritānijā, jo uzskata to par labāku vietu nupat dzimušajam dēlam.

Top komentāri

hmmm
h
Sirmgalvainajam Hitlerjūgendam pieprasa atvainoties, par to, ka tas savos 14 gados ar faustpatronām šāva krievu tankus, aizstāvot dzimto Berlīni. Gribētu redzēt, ko tolerantā Eiropa izdarītu ar 90 gadīgu SS virsnieku, kurš nekaunīgi paziņotu, ka nenožēlo dzīves labākos gadus.
Duhad
D
Si islamistu padauza ir japakar vai janosauj, jo vina ir slepkavojusi cilvekus. Loti ceru, ka Lielbritanijas politiki izdaris visu lai si slepkava, teroriste un vinai lidzigie nekad nenoklutu Lielbritanija, jo sai kucei vieta ir saput Sirija....
Gregs
G
Nekaunība augstākā mērā! Nevajag tos islamistus laist atpakaļ-lai paliek tuksnesī. Vai arī ja laiž, tad lai dzīvo speciālās islamistu koncentrācijas nometnēs. Pie normāliem cilvēkiem tādus un tādas nevar laist.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits