Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Populārs video sagādā problēmas Šveices ciematiņa iemītniekiem

Itāliešu jauniešu kompānijas uzņemts video, kas vēlāk ievietots vietnē Facebook un izpelnījies lielu popularitāti, nu sagādā problēmas Laverteco ciematiņa iemītniekiem Šveicē. Proti, video popularitāte pamudinājusi lielu skaitu tūristu doties apskatīt vietu, kura no nosaukta par "Milānas Maldīviju", un ciemata iedzīvotāji ar sekām nav pārāk apmierināti, vēsta BBC.

Video vietnē Facebook noskatīts jau vairāk nekā 2,6 miljonus reižu - tajā jaunieši peldas kristāldzidrajā upes ūdenī gleznainā apvidū. 

Video pamudinājis daudzus tūristus no Milānas (tāpēc arī vieta nu iesaukta par Milānas Maldīviju) doties šo skaisto skatu aplūkot pašiem savām acīm. 

Savukārt Šveices ciemata iedzīvotāji norādījuši, ka liela daļa tūristu neievēro kārtību - atstāj atkritumus, puskaili skraida pa ielām un pārvērš gleznaino vietu "āra tualetē".

Arī ciemata mērs Roberto Bačiarīni, kaut laikrakstam Repubblica atzina, ka video ir piesaistījis šai vietai tūristu uzmanību, uzsvēra, ka būtu ļoti vēlams, lai "tūristi ievērotu vietējos kārtības noteikumus, piemēram, pareizi stāvēšanai novietotu savas automašīnas."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits