Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Tramps: NATO vairāk jāpievēršas terorismam, imigrācijai un Krievijas draudiem

ASV prezidents Donalds Tramps ceturtdien izmantoja savu pirmo NATO samitu, lai mudinātu aliansi darīt vairāk, risinot terorisma, imigrācijas un Krievijas draudu radītās problēmas.

"Nākotnes NATO lielā mērā jākoncentrējas uz terorismu un imigrāciju, kā arī Krievijas draudiem un austrumu un dienvidu robežām," atklājot 2001.gada 11.septembra teroraktu piemiņas zīmi alianses jaunajā galvenajā mītnē Briselē, sacīja Tramps.

Viņš arī pārmeta sabiedrotajiem, ka tie savā aizsardzībā nav investējuši pietiekamus līdzekļus un ir parādā ASV.

"No 28 dalībvalstīm 25 joprojām nemaksā to, ko tām vajadzētu maksāt un ko tām būtu jāmaksā savai aizsardzībai," samitā Briselē sacīja Tramps.

"Tas nav godīgi pret Savienoto Valstu tautu un nodokļu maksātājiem. Daudzas no šīm valstīm par aizvadītajiem gadiem ir parādā milzīgu daudzumu naudas," viņš piebilda.

Līderu samits samits sākās ar klusuma brīdi, pieminot Mančestras terorakta upurus.

Top komentāri

Eiropai nav tam naudas
E
Eiropa kā dārga dāma pieradusi, ka sponsori visu apmaksā. Eiropa savu kabatasnaudu tērē, apkarojot cirka dzīvniekus, nojaucot robežas un popularizējot 'diversity'
Gena
G
Tas, ka Latvijas valdiba nemaksa 2% NATO budzeta ir Latvijas alkatigo, egoistisko, idiotisko prezidentu, ministru, deputatu, ierednu nopelns, jo sie alkatigie idioti sev iedala lielas pensijas un algas, pust dargos valsts dzivoklos, iedala sev visa veida privlegijas, bada un nabadziba tur Latvijas pensionarus un stradniekus, tai pat laika sie izdzimteni prezidenti, ministri, deputati, ieredni sevi ir nodrosinajusi ar lielam pensijam un algam it ka si bankrotejusi Latvanija butu bagatibas citadele, tikai iedomajaties, Latvijas pensionars ar darba stazu 30,40,50....gadi sanem niecigas 200-300 eiro pensijinas, bet sie kretini prezidenti, kuri ir piedalijusies Latvijas iznicinasana 4 vai 8 gadus sanem 3000 eiro lielas pensijas.
jā,
j
Tramps prasa to, kas pasaules šarikoviem tā nepatīk, nepatīk...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits