Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

Ukrainas dronu triecienā Murmanskas apgabalā nodarīti bojājumi Krievijas stratēģiskajam bumbvedējam

Ukrainas bezpilota lidaparāti naktī uz sestdienu militārajā lidlaukā Murmanskas apgabalā nodarījuši bojājumus Krievijas virsskaņas stratēģiskajam raķešu bumbvedējam "Tu-22M3", pavēstījis avots Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenajā izlūkošanas pārvaldē.

Oļeņjas lidlauks, kurā dots trieciens bumbvedējam, atrodas apmēram 1800 kilometru no Ukrainas robežas. Līdz šim par vistālāko dronu triecienu no Ukrainas robežas tika uzskatīts uzbrukums radaram Orenburgas apgabalā, aptuveni 1500 kilometru no Ukrainas robežas.

Aizvadītajā naktī un sestdienas rītā Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes bezpilota lidaparāti Krievijā uzbrukuši arī Engelsas militārajam lidlaukam Saratovas apgabalā, Djagiļevas militārajam lidlaukam Rjazaņas apgabalā un naftas pārstrādes rūpnīcai Rjazaņā. Pagaidām nav informācijas par tur nodarītajiem postījumiem.

Avots Galvenajā izlūkošanas pārvaldē arī pastāstīja aģentūrai UNIAN, ka 24.jūlijā helikopteru būves centrā Maskavas apgabala Tomiļinā Ukrainas droni nodarījuši bojājumus helikopteriem "Mi-28" un "Ka-226", bet 21.jūlijā diversijā aerodromā Samarā iznīcināts helikopters "Mi-8".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits