Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Valensijā sieviete mirst pēc maltītes ar Michelin zvaigzni novērtētā restorānā

Spānijas Vidusjūras piekrastes pilsētā Valensijā nedienas piemeklējušas restorānu Riff, kas lepojas ar prestižo novērtējumu - Michelin zvaigzni. Pēc ieturēšanās šajā smalkajā restorānā viena kliente mirusi, bet vēl 28 pusdienotāji saindējušies un nonākuši slimnīcā, vēsta CNN.

Visi saindēšanās uzliesmojuma upuri ieturējušies restorānā Riff laikā no 13. līdz 16. februārim. Sieviete svētdien mirusi savās mājās, bet viņas vīrs un dēls ir starp tiem restorāna viesiem, kuri pašlaik ārstējas slimnīcā.

Pārtikas inspektori apmeklējuši restorānu 18. februārī, taču pagaidām nav guvuši atbildes, kas izraisījis gandrīz 30 cilvēku saindēšanos. Ir paņemti dažādu ēdienu paraugi, tie tiek pārbaudīti Spānijas Nacionālajā toksikoloģijas institūtā.

Restorāna Riff šefpavārs un īpašnieks Bernds Knollers paziņojumā paudis nožēlu par notikušo un apliecinājis, ka sadarbojas ar izmeklētājiem.

"Esmu pieņēmis lēmumu slēgt restorānu līdz brīdim, kad būs skaidrs notikušā iemesls, vērsim durvis tikai tad, kad varēsim garantēt drošību gan darbiniekiem, gan apmeklētājiem," viņš norādījis.

Top komentāri

viena tante teica...
v
Visi šitie mišelin,un citi "smalkie" restorāni ir priekš stulbeņiem,kuri ir gatavi maksāt lielu naudu par kotleti,kuru aiz stūra krodziņā var apēst 10x lētāk..
Sirmgalvjisievietesunbērni
S
Vai tikai tur GRU nav pusdienojis...?
Kira
K
Kaut jau visi nomirsim... Vikeni mirs rinda stavot, citi mirs kakajot, citi edot vai pec esanas, citi mirs seksa laika, citi mirs lidojot, braucot...... Kada stulba zina par sis sievietes navi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits