Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Avarējot autobusam ar bērniem un viņu vecākiem, Krievijā gājuši bojā septiņi cilvēki

Autobusa avārijā Krievijā svētdien gājuši bojā vismaz septiņi cilvēki, tai skaitā četri bērni, bet slimnīcās ar dažādas smaguma pakāpes traumām nogādāti 25 cilvēki, tai skaitā 23 bērni, paziņojusi Ārkārtējo situāciju ministrija.

Kā vēsta mediji, īrētajā autobusā atradās bērnu deju kolektīvs, kas vairāku vecāku pavadībā no Smoļenskas apgabala bija ceļā uz konkursu Kalugā. Avārija notikusi aptuveni 190 kilometrus uz dienvidiem no Maskavas.

Pēc Krievijas Iekšlietu ministrijas Kalugas apgabala pārvaldes amatpersonu teiktā, viens no nelaimes iemesliem acīmredzot ir sniega sanesumi, kuru dēļ šoferis zaudējis kontroli pār stūri, tādēļ autobuss nobraucis no ceļa un apgāzies uz jumta.

Glābšanas dienestiem bija vajadzīgs ilgs laiks, lai atbrīvotu no avarējušā autobusa visus pasažierus. Šoferis nav cietis, viņš aizturēts nopratināšanai.

Mediji vēsta, ka šoferis raksturots kā pieredzējis un alkoholu nav lietojis, bet autobuss bijis vecs un lietots jau vismaz 30 gadus.

Top komentāri

ormanis
o
Šis autobuss simbolizē Pūķina impēriju.
redz
r
izsaku līdzjūtību cilvēkiem bet ne Kremlim!
Scorseze>izcilnieku kangariem
S
Uzceliet pieminekli Amerikas pamatiedzīvotājiem kurus iznīcināja, slepkavoja "demokrātiskās valsts" dibinātāji, uzceliet pieminekli vietnamiešiem, kurus ar napalmu izdedzināja jeņķu armija, ja nepieciešamas, varu nosūtīt šo ASV un Angļu "varoņdarbu" pilnu sarakstu, kas būs desmitiem reižu lielāks kā PSRS spētu pastrādāt savas pastāvēšanas laikā. Un vēl, vienmēr esmu bijis tikai un vienīgi Latvijas pusē, taču tas nenozīmē, ka man kā ēzelim būtu jāķerc līdz jeņķu salašņām, kuri palēnām okupē visu pasauli. Ne vēlti Latvijas leģionāri dziedāja: "...mēs sitīsim tos utainos, pēc tam tos zili pelēkos...", ja kāds nezin, ar zili pelēkajiem tika domāti vācieši. Savukārt izcilnieku centra kangariem varu pateikt vienu, izlasiet kaut vienu vēstures grāmatu un parstājiet rīt hamburgerus:)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits