Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Putins izraudzīts par kustības Tautas fronte - par Krieviju līderi

Krievijas prezidents Vladimirs Putins kļuvis par trešdien Maskavā nodibinātās kustības "Tautas fronte - par Krieviju" līderi. Putina kandidatūra līdera amatā tika apstiprināta bez balsošanas pēc tam, kad auditorija sāka skandēt korī "Putins, Putins!"

"Mēs šodien izdarījām to, par ko daudzi, kas atrodas šajā zālē, runāja un ko piedāvāja, un konkrēti - neaizmirst šo institūtu kā vienīgi pirmsvēlēšanu, bet padarīt to par pastāvīgi darbojošos institūtu," sacīja Putins.

Vēl pirms tam kongress apstiprināja kustības statūtus un manifestu, kā arī frontes dalībnieka deklarāciju. Turklāt kongresa dalībnieki arī nolēma, ka organizācija, kuras līdzšinējais nosaukums bija Viskrievijas Tautas fronte, turpmāk darbosies ar jaunu nosaukumu kā "Tautas fronte - par Krieviju".

Par organizācijas dibinātājiem kļuvuši 480 cilvēki. Kā pastāstīja organizācijas pārstāvis, viņu vidū ir "studenti, brīvprātīgie, sportisti, pasniedzēji, uzņēmēji, mediju pārstāvji, ekspertu kopienas un politisko partiju pārstāvji".

Iepriekš viens no kustības ideologiem Dmitrijs Badovskis sacīja, ka fronti tiek plānots pārvērst par sociālo tīklu - "nevis virtuālu, bet reālu". "Viena no funkcijām - pēc diviem trim rokasspiedieniem katrs pilsonis varēs nokļūt līdz prezidentam. Un ja tā sāks strādāt šādi, tad arī patiesībā būs rezultāts, un mēs visi esam par to," sacīja Badovskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits