Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Putins nepiedalīsies priekšvēlēšanu televīzijas debatēs

Krievijas premjers Vladimirs Putins aizņemtības dēļ nepiedalīsies prezidenta amata kandidātu priekšvēlēšanu debatēs, taču uz tām var nosūtīt savus pilnvarotos pārstāvjus, ceturtdien paziņoja Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs.

"Lai prezidenta amata kandidāts Vladimirs Putins varētu piedalīties priekšvēlēšanu debatēs televīzijā, viņam saskaņā ar likumu jāņem atvaļinājums, kas, bez šaubām, neļautu viņam pienācīgi pildīt valdības vadītāja pienākumus," ceturtdien aģentūrai Interfax norādīja Peskovs, atbildot uz jautājumu par Putina iespējamo dalību televīzijas debatēs.

Putina pārstāvis uzsvēra, ka "prezidenta amata kandidātam Putinam likumā atvēlētais ētera laiks jebkurā gadījumā tiks izmantots, lai vēlētājiem nodotu viņa priekšvēlēšanu programmu".

"Turklāt šobrīd tiek izskatīta iespēja debatēs piedalīties prezidenta amata kandidāta Putina pārstāvjiem, bet galīgo lēmumu par šo jautājumu pieņems viņš pats," skaidroja Peskovs. Viņš atgādināja, ka Putins jau iepriekš publiski ir pieļāvis, ka debatēs varētu nepiedalīties.

Atvaļinājums varētu būt šķērslis premjerministra amata pienākumu pildīšanai, kas ik dienu veido saspringtu darba kārtību, skaidroja Putina preses sekretārs, uzsverot, ka tuvāko nedēļu laikā Putina darba kārtībā dominē premjera pienākumu izpilde, nevis priekšvēlēšanu pasākumi.

4.martā Krievijā notiks prezidenta vēlēšanas, pēc kurām premjerministrs Vladimirs Putins ir iecerējis atgriezties prezidenta krēslā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits