Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Šausminoša kravas auto un autobusa avārija Krievijā; bojā gājuši 18 cilvēki, vairāk nekā 60 ievainoti

Kravas automašīnai saduroties ar autobusu, Krievijā netālu no Maskavas sestdien gājuši bojā 18 cilvēki un vēl vairāk nekā 60 ievainoti.Trieciena rezultātā kravas automašīna apgāzusies uz sāniem, bet pasažieru autobuss pārlūzis uz pusēm. Šis ir viens no smagākajiem ceļu satiksmes negadījumiem, kāds noticis Maskavā un tās apkaimē.

Abi šoferi ir cietuši un nogādāti slimnīcā, ziņo Krievijas mediji.Sākotnējā informācija liecina, ka kravas automašīna uztriekusies virsū autobusam, izbraucot uz galvenā ceļa.Krievijas izmeklētāji jau nopratinājuši kravas automašīnas šoferi, 46 gadus vecu Armēnijas pilsoni, kurš šogad vairākkārt saņēmis brīdinājumus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu. Viņa veselības stāvoklis ir apmierinošs, kas ļāvis izmeklētājiem viņu slimnīcā nopratināt, atsaucoties uz Maskavas veselības departamenta vadītāju, svētdien ziņo aģentūra "Interfax". Nedaudz vēlāk ziņots, ka viņš uz 48 stundām aizturēts.Smagā avārija notika sestdienas pēcpusdienā aptuveni 40 kilometrus uz dienvidiem no Maskavas, un pilsētas varasiestādes pirmdien izsludinājušas sēras.Mediji ziņo, ka bojāgājušo vidū ir arī viens bērns.Kravas automašīna vedusi granti, kas sadursmes rezultātā iegāzusies autobusā, aprokot cietušos un bojāgājušos un radot sevišķi smagus ievainojumus.No 60 ievainotajiem cilvēkiem 32 joprojām atrodas slimnīcā, tostarp, vairāki ļoti nopietnā stāvoklī.

Traģisko negadījumu fiksējis kāda autovadītāja videoreģistrators.

Līdzjūtību Krievijas ārlietu ministram Sergejam Lavrovam saistībā ar traģisko satiksmes negadījumu izteicis viņa Latvijas kolēģis Edgars Rinkēvičs (RP). 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits