Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Islāma valsts pēdējais bastions Sīrijā aplenkts

Kurdu vadītie spēki ir aplenkuši teroristu grupējuma Islāma valsts (IV) pēdējo kontrolēto anklāvu Sīrijas austrumos, taču nav zināms, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai pilnībā atkarotu no džihādistiem teritoriju, jo tajā ir iestrēguši simtiem civiliedzīvotāju. ASV atbalstīto Sīrijas Demokrātisko spēku (SDS) pārstāvji brīdina, ka arī pēc tam, kad būs kritis IV pēdējais bastions Sīrijas austrumos, grupējums joprojām būs bīstams. Arī aizejošais ASV Bruņoto spēku virspavēlniecības vadītājs ģenerālis Džozefs Votels ir izteicies, ka ar to cīņa pret IV nebeigsies. ASV prezidents Donalds Tramps ir pavēlējis visdrīzākajā laikā izvest no Sīrijas tur dislocēto amerikāņu karaspēku.

Top komentāri

Vairs nav
V
jeņķu armijas, kura šos aizstāv? DDD
Domāts ASV Vēstniecībai
D
Jūs ASV ir jādauza visos pasaules stūros ! ASV jūs esat tie kuri finansēja ,un atbalstīja Islamu Valsts ,lai gāstu Sīrijas vadību . Visā pasaulē ir jāsāk apvienoties ,un jādzen no valdībām jūsu kalpi protakteriāts kā kariņš Latvijā .
Scorseze
S
Vieni salašņas karo ar otrien salašņām, bet jeņķi, kuri finansēja abus, tikai stāv malā un smaida, jo tas viss notiek svešā valstī, kurā jeņķi "īsteno savas intereses":):):) Vienkārši pasaule pamazām kļūst gudrāka un jeņķiem vairs nav tik viegli īstenot seno Romas politiku "skaldi un valdi":)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits