Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Stings atgriežas Rīgā ar koncertprogrammu My Songs

Izcilais mūziķis, solomākslinieks un grupas The Police dalībnieks Stings atgriežas Rīgā ar koncertprogrammu My Songs. Šī koncertturneja jau kopš 2019. gada sākuma ar milzu panākumiem apceļo visu pasauli un turpināsies arī šogad gan ar vairāku nedēļu koncertsēriju Lasvegasā, gan atkārtotiem koncertiem citur ASV un Eiropā, tai skaitā 2. oktobrī Arēnā Rīga, informē koncerta organizatori.

Šoreiz šis būs vienīgais Stinga koncerts Baltijā. Biļetes publiskajā tirdzniecībā būs nopērkamas no 7. februāra plkst. 10 Biļešu Serviss tīklā, bet jau no 6. februāra biļetes būs pieejamas iepriekšpārdošanā.

Komponists, dziedātājs, dziesmu autors un aktieris. Viens no pasaules izcilākajiem māksliniekiem. Stings savā solokarjeras laikā ir saņēmis 11 Grammy balvas, divas Brit balvas, Zelta Globusu un Emmy, četras Oskara un vienu Tony nomināciju, Billboard žurnāla Gadsimta balvu, kā arī 2004. gadā MusiCare mākslinieks tika nominēts kā Gada cilvēks. Kā grupas The Police dalībnieks Stings ir ieguvis sešas Grammy un divas Brit balvas un 2003. gadā grupa tika uzņemta Rokenrola slavas zālē.

Stings ir pārdevis vairāk kā 100 miljonus albumu kopiju gan kā grupas The Police dalībnieks, gan kā solomākslinieks. Pagājušajā gadā māksliniekam tika piešķirts arī pagodinājums BMI Pop Awards par hitu Every Breath You Take, kas kļuva par visvairāk izpildīto dziesmu ar 15 miljoniem radio atskaņojumu no BMI kataloga, kurā kopumā ir vairāk nekā 14 miljoni mūzikas darbu.

Publikā iemīļotākās dziesmas, kas tapušas 17 Grammy balvas uzvaru veiksmīgajā karjerā dzirdēsim 2. oktobra koncertā Arēnā Rīga - Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Roxanne un Demolition Man, kā arī Englishman In New York, Every Breath You Take, Message In A Bottle un daudzas citas, kas tiks izpildītas kopā ar elektronisku roka grupu.

Biļetes uz Stinga koncertu Arēnā Rīgā 2. oktobrī publiskajā pārdošanā nonāks 7. februārī plkst. 10 un tās varēs iegādāties Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Top komentāri

Arik Nippel
A
Stings atgriežas Rīgā ar konserviem, žāvētām zivīm, 16 litriem zivju eļļas un 26 kilogramiem miltu.
Pauris
P
Kur un kam viņš dziedās? Lidostā Rīga? Pašizolācijā?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Sākums

Vairāk Sākums


Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Mākslinieki

Vairāk Mākslinieki


Foto & video

Vairāk Foto & video