Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Angļu valoda – gan noderīgi, gan interesanti

«Mācies ātri un ar gandarījumu», «Piesakies un mācies nedēļu bez maksas», «Apgūsti valodu, neizejot no mājām».  Atliek vien Google pameklēt angļu valodas kursus, kā vilinoši piedāvājumi parādās viens pēc otra – ātri, ērti, izdevīgi! 

Ikdienas steidzīgajā ritmā, cenšoties ietaupīt laiku, līdzekļus, arī nervus, ir saprotama vēlme atrast ātru tagad un tūlīt risinājumu, piedevām vēl lēti. Jāsaka gan, ka angļu valodas kursi, kas izvēlēti pēc šādas formulas, kāroto rezultātu, visticamāk, nesniegs. Lai kā gribētos, svešvalodas apgūšana nav ātrs process, tomēr pūles noteikti ir tā vērtas.

Un kāpēc gan lai nebūtu? Angļu valodā runā teju vai visa pasaule, un tā vien šķiet, ka iespējas  pa īstam paveras tikai tad, kad pievienojies valodas zinātāju pulkam.

Nu kaut vai tik ikdienišķās situācijās kā jauna mobilā telefona izvēle vai  ideju meklēšana svētku galdam. Angļu valoda valda pār internetu, un ir tik patīkami ielūkoties tā dziļumos, ja vien spēj saprast, kas tur rakstīts. Ja spēj, tad ikdienu atvieglos gan ieskatīšanās atsauksmēs par dažādiem telefona modeļiem, gan ideju smelšanās cittautu kulinārijā.  Tāpat, ja pārvaldi angļu valodu, vairs nebūs  jāpaļaujas uz tulkojumiem un titriem, skatoties filmas, klausoties mūziku vai lasot grāmatas.

Angļu valoda paver durvis arī uz neskaitāmām tālākas izglītības iespējām gan aiz robežām, gan internetā. Nav noslēpums, ka pasaulē vadošajās skolās un augsti novērtētās tālākizglītības programmās mācības noris tieši angļu valodā. Nemaz nerunājot par popularitāti ieguvušajiem online kursiem tādās platformās kā Coursera vai EdX.

Mēs Rīgas Biznesa Angļu valodas centrā uzskatām, ka apgūt angļu valodu ir ļoti noderīgi un, neapšaubāmi, paaugstina dzīves kvalitāti. Taču mēs arī domājam, ka mācībām jābūt patīkamām un interesantām, neskatoties uz to, ka būs jāiegulda gan laiks, gan pūles. Un mums ir prieks, ka studenti novērtē mūsu pieeju.

«RBS Angļu valodas centrā esmu atgriezusies atkārtoti, kas norāda uz kvalitāti, jo cilvēks neatgriežas tur, kur nav labi. Tāpat kvalitātes rādītājs ir fakts, ka, neskatoties uz to, ka kursi norit darbdienu vakaros 2 reizes nedēļā, uz mācībām dodos ar prieku pat pēc garas darba dienas. Nodarbības tiek organizētas intensīvi, aplūkojot dažādus biznesa videi atbilstošus tematus, kā arī nodarbībās ir daudz humora, kas tās  padara interesantas. Esmu konstatējusi, ka pēc nodarbībām ir vēlme ar citiem dalīties par tajās piedzīvoto un iemācīto. Piedaloties apmācībās, esmu vēlreiz pārliecinājusies par RBS Angļu valodas centra pasniedzēju profesionalitāti. Lai gan iepriekš pieturējos pie uzskata, ka labi svešvalodu var apgūt tikai pie pasniedzēja, kam tā ir dzimtā valoda, tagad mans viedoklis ir mainījies, jo saskatu, ka tā pat ir priekšrocība, ja valodu pasniedz profesionāls vietējais pasniedzējs. Iespējams, tādēļ, ka veiksmīgi var izskaidrot angļu valodas specifiku un lietošanu atbilstoši mūsu nacionālajai mentalitātei, jo priekšnoteikums valodas apguvei ir tas, ka tā tiek pasniegta uztverami.» stāsta Aija Jaunmuktāne, Business English High Intermediate studente.

Savu izvēli angļu valodu mācīties RBS AVC komentē Elīna Averčenko, LR Saeimas vecākā juriskonsulte: «Pirmo reizi  Angļu valodas centrā nonācu nu jau pirms 15 gadiem, un par to palika ļoti labas atmiņas. Atsākot angļu valodas apguvi, protams, salīdzināju arī citu valodas centru piedāvājumus, bet šis joprojām likās vislabākais, tai skaitā cenas ziņā. Mazsvarīga nebija arī atrašanās vieta. Centrs atrodas man ļoti ērtā vietā – starp darbu un mājām.»

Ja arī Jūs esat nolēmis/usi uzlabot angļu valodas zināšanas, aicinām pieteikties mācībām Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrā. Mācību sākums – 2016.gada 11. janvāris.
Reģistrējieties bezmaksas testam, lai noteiktu savu zināšanu līmeni un piemērotāko mācību grupu.
Vairāk informācijas par kursiem un mācību procesu var iegūt mūsu mājas lapā www.rbs.lv, rakstot uz e-pastu: [email protected] vai zvanot uz +371 67089800

Mācīties angļu valodu RBS Angļu valodas centrā – tas ir gan noderīgi, gan interesanti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Efektīvi risinājumi metālapstrādei

Metālapstrāde ir nozare, kas aptver plašu darbību spektru. Sākot no griešanas, slīpēšanas un metināšanas līdz virsmas apstrādei un detaļu izgatavošanai. Lai nodrošinātu augstu darba efektivitāti un k...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti