Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Angļu valoda — gan noderīgi, gan interesanti

Svinot Jaunā gada iestāšanos,  mēs pārdomājam pagājušajā gadā  paveikto, un, gribot negribot, prātā nāk domas arī par to, ko šogad gribam darīt citādāk.

Kāds no mums vēlas pavadīt vairāk laika ar draugiem un ģimeni, cits iemācīties ko jaunu, vēl kāds sapņo par ceļošanu, bet vēl kādam vienkārši gribas veltīt vairāk laika pašam sev. Sakot pavisam īsi – visiem vienā vai otrā veidā gribas savu dzīvi padarīt košāku.

Un, lai cik dīvaini tas nešķistu, visi šie cilvēki satiekas Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrā. Kā izrādās, angļu valodas apgūšana var palīdzēt piepildīt ļoti daudzas jaunā gada apņemšanās. No savas puses pavisam noteikti varam teikt – angļu valodas apgūšana tik tiešām palīdz dzīvi darīt krāšņāku.

Bet kā to savām acīm redz mūsu studenti?

  • Ja kādreiz ar vīru runāju krieviski, lai bērni mūs nesaprastu, tad tagad bērni savā starpā angliski– lai mēs nesaprastu viņus. Tad nu, kā jau moderna mamma, mācos angļu valodu, lai arī bērnu klātbūtnē varētu visu saprast.
  • Es nodarbojos ar uzņēmējdarbību un man, kā jau visiem, ir svarīgi kontakti. Es iedomājos, ka pie jums angļu valodu nāk mācīties cilvēki, ar kuriem man būtu interesanti un noderīgi komunicēt. Nolēmu apvienot patīkamo ar lietderīgo – iegūt jaunus kontaktus un vienlaikus uzlabot angļu valodu.
  • Nekad nebiju domājusi, ka savā vecumā sākšu mācīties angļu valodu. Bet, tā kā meita ar ģimeni dzīvo Anglijā, un mazmeitiņa, kā arī znots, runā angliski – mācos!
  • Esmu ārste un bieži piedalos dažādās starptautiskās konferencēs. Prezentācijas es saprotu, bet brīžos, kad vēlos uzdot jautājumus, saprotu, ka nezinu kā.
  • Lai gan mācības uzsāku ar domu, ka iegūtās zināšanas man palīdzēs darba vidē, mācību laikā iepazinos ar daudziem jauniem cilvēkiem, kuri nu jau ir ne tikai mani klases biedri, bet arī klienti un pat draugi.
  • Mācības man ļauj 'atslēgties' no saspringtās ikdienas. Ar prieku gaidu angļu valodas nodarbības, jo zinu, ka pēc tām mājās aiziešu ar smaidu.
  • Strādāju ar jauniešiem no visas pasaules, tāpēc ir jāmāk ar viņiem komunicēt. Lielākā problēma ir tajā, ka es visu saprotu, bet tad, kad jāsāk runāt pašai, klusēju. Gribu pārvarēt šo barjeru.

Kursus RBS Angļu valodas centrā īpašus padara cilvēki – pasniedzēji un studenti. Un, kā viņi paši atzīst, dažādās pieredzes, motivācija un profesijas ļauj vienam no otra ne tikai mācīties, bet arī  padara kursus interesantus un jautru brīžu pilnus.

Ja arī Jūs jaunajā gadā vēlaties paaugstināt savu dzīves kvalitāti, aicinām pieteikties mācībām Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrā. Mācību sākums – 2016.gada 11. janvāris.

Reģistrējieties bezmaksas testam, lai noteiktu savu zināšanu līmeni un piemērotāko mācību grupu.

Vairāk informācijas par kursiem un mācību procesu iespējams atrast mūsu mājas lapā www.rbs.lv, rakstot uz e-pastu: [email protected] vai zvanot uz +371 67089800.

MĀCĪTIES ANGĻU VALODU RBS ANGĻU VALODAS CENTRĀ – TAS IR GAN NODERĪGI, GAN INTERESANTI!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti