Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Apžēlojies par biroja drukas iekārtām!

Kārtridžu uzpildes vilinājums ekonomijas ziņā ir patiesi liels. Lai to neizvērstu par izturības testu biroja drukas iekārtām, ir vērts izvēlēties sadarbības partneri ar garantētu servisu kārtridžu uzpildei. Ja kvalitāte neatbilst solītajam, ir loģiski, ka pakalpojuma sniedzējs to atlīdzina – no jauna uzpildītu kārtridžu vai biroja drukas iekārtu pārbaudes veidā.

Vai Jūsu sadarbības partneris piedāvā servisu, kas nodrošina nepārtrauktu biroja tehnikas augstas kvalitātes darbu? Ja šis sadarbības partneris ir kompānija BTSC, tad par to Jums raizes nebūs. Kvalitātes kontrole un serviss ir būtiskākie pakalpojumi, lai Jūsu uzņēmuma darbs neapstātos. Ekonomija, ko sniedz kārtridžu uzpilde (līdz pat 70% salīdzinājumā ar jaunu kārtridžu iegādi), ir vērā ņemama, taču, lai darbi neapstātos, der izvēlēties sadarbības partneri, kurš arī uzraudzīs un aprūpēs Jūsu biroja tehniku.

Ir lietas, kuras nemainās. Tāpēc BTSC kārtējo reizi uzsāk akciju, kuras laikā, uzpildot vismaz divus kārtridžus vai iegādājoties divus alternatīvos kārtridžus SMART COPY, tiksiet pie picas bez maksas. Uzpildiet kārtridžus BTSC, un mēs Jums piegādāsim lielo biroja Čili picu par baltu velti!

Ak jā... Vēl taču mūsu bonusu sistēma. Veiciet pasūtījumus mūsu mājas lapā www.atrie.lv, krājiet bonusa punktus un Jūs tiksiet pie lieliskām dāvanām no BTSC.

Tad nu uz drīzu tikšanos! Zvaniet: 8000 70 70! Iemetiet aci mūsu mājas lapā: www.atrie.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Padomi mājas remontam ar ierobežotu budžetu

Mājas renovācija ir lielisks veids, kā ienest jaunu dzīvību jūsu dzīves telpā, uzlabot funkcionalitāti un palielināt sava īpašuma vērtību. Tomēr ir izplatīts nepareizs uzskats, ka renovācija ir dā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti