Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ātrie kredīti mobilo telefonu iegādei

Mobilais tālrunis ir ierīce, bez kā vairs nevaram iedomāties savu ikdienu. Ja radusies nepieciešamība pēc jauna telefona, bet tā iegādei pietrūkst līdzekļu, viena no iespējām ir ātrie kredīti.
  •  Ja telefona iegādei nepieciešama lielāka naudas summa, var izvēlēties patēriņa kredītu, kas būs jāatmaksā vairāku mēnešu laikā. Pieejamās summas mērāmas vairākos simtos un pat tūkstošos;
  • Savukārt, ja kārotā pirkuma veikšanai pietrūkst nedaudz, piemēram, nieka 50 eiro, piemērotākais būs kāds no īstermiņa aizdevumiem. Labā ziņa – to pie vairākiem aizdevējiem iespējams saņemt pilnīgi bez procentu maksas. Tātad – aizņemies telefona iegādei nepieciešamo summu, tiec pie nepieciešamās ierīces jau tajā pašā dienā, taču aizdevuma summu atdod tuvākā mēneša laikā, nepārmaksājot ne centa!;
  • Ātrā kredīta noformēšana var būt lieliska stratēģija arī tad, ja kārotais telefons vēl īsu brīdi pieejams par izdevīgu cenu – tādā gadījumā noformētais bezprocentu kredīts palīdzēs arī ietaupīt!

Būtisks ātro aizdevumu pluss – to noformējot nav jāatskaitās par kredīta izlietojumu, tātad to var izmantot visdažādāko mērķu sasniegšanai.

Aizņemies ātri, atmaksā laikā

Jebkuru no ātrajiem kredītiem var noformēt internetā, kā arī ar īsziņas palīdzību, iepriekš reģistrējoties izvēlētā aizdevēja mājaslapā. Tas ļaus ietaupīt laiku. Turklāt, ja atbilsti visiem aizdevēja nosacījumiem, kredīts Tavā bankas kontā tiks ieskaitīts apmēram 10 līdz 15 minūšu laikā no apstiprinājuma brīža.

Pirms noformē aizdevumu, pārliecinies, ka Tavs ienākumu līmenis ir pietiekams un kredītvēsture – pozitīva.
Nereti dzirdams apgalvojums, ka ātrie kredīti ir dārgi. Tomēr, ja ņem vērā, ka aizdevums tiek izsniegts uz vienu mēnesi, tad procentos samaksātā summa nemaz nesanāk tik liela –ar nosacījumu, ka kredīts tiek atmaksāts laikā. Ja atmaksas termiņu nākas pagarināt vai nokavēt, rodas papildu izmaksas.

Kā noformēt kredītu?

Esi izvērtējis sev vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu? Izvēlies uzticamu aizdevēju, pie kā noformēt kredītu! Pārliecinies, ka:

  • Aizdevējam ir derīga licence nebanku kredītu izsniegšanai;
  • Citu kredītņēmēju atsauksmes ir pozitīvas.
    Kad savu izvēli esi izdarījis:
  • Reģistrējies kredītdevējamājaslapā, norādot visu prasīto informāciju. Procesa laikā vajadzīgs segt arī aktivizācijas maksu, visbiežāk 0,01 eiro vērtībā, kas kalpo kā apstiprinājums iesniegto personas datu pareizībai;
  • Pēc lietotāja profila izveides vari pieteikties aizdevumam. Ja to darīsi kredītdevēja darba laikā, lēmums par kredīta piešķiršanu tiks pieņemts dažu minūšu laikā.Jāpiebilst, kredītņēmēju ērtībām liela daļa aizdevēju strādā arī ārpus ierastā darba laika;
  • Pozitīva lēmuma gadījumā naudu norādītajā bankas kontā saņemsi pavisam drīz un varēsi doties uz veikalu pēc sava jaunā telefona.

Ātrie kredīti var noderēt dažādās situācijās, arī tad, kad vajadzīgs jauns telefons. Tomēr jāpatur prātā, ka ikviens aizdevums ir atbildība, un būs efektīvs tikai tad, ja tiks atmaksāts laikā. Aizņemieties atbildīgi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti