Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Atvērto durvju diena Rīgas Biznesa skolas MBA programmā

Aivars Rēvelis, Siemens tirdzniecības pārstāvis un RTU Rīgas Biznesa skolas absolvents, kopš šī gada janvāra strādā Nigērijā – nodarbojas ar spēkstaciju iekārtu pārdošanu. Ikdienā viņam jāsastrādājas ar cilvēkiem no Nigērijas, Indijas, Apvienotās karalistes, Zviedrijas, Vācijas, Dienvidāfrikas, Indonēzijas, Austrālijas, ASV, Polijas, Alžīras, Marokas.

"Spēkstaciju projektos mātes uzņēmums var atrasties Indijā, uzņēmums, kuram tiek pirkta spēkstacija -  Nigērijā. Projekta koncepciju izstrādā Zviedrijā, projektēšanu veic Indijā. Iekārtas piegādā no Zviedrijas, Vācijas, Čehijas. Celtniecības vadību veic kompānija no Dienvidāfrikas, izmantojot Nigērijas celtniecības kompāniju pakalpojumus," stāsta Aivars. Viņa ikdienas darbs ir strādāt ar kompānijām un uzņēmējiem, saprast viņu vajadzības un meklēt risinājumus. "Svarīgi ir sastrādāties ar dažādu kultūru, valstu un reliģiju pārstāvjiem, lai projekts virzītos uz priekšu." Aivars atzīst, ka RTU Rīgas Biznesa skolas diploms devis darbam nepieciešamās zināšanas.

Ja arī Tu vēlies pievienoties RBS studentu pulkam, veidot savu biznesu vai kāpt pa karjeras kāpnēm, nāc un uzzini vairāk par studiju iespējām - 29.oktobrī plkst.18 Skolas ielā 11 RBS rīko atvērto durvju dienu MBA jeb biznesa vadības maģistra programmā, kurā potenciālie studenti varēs uzzināt par programmas saturu, iestāšanās nosacījumiem un MBA beidzēju iespējām darba tirgū.

Pasākuma ietvaros RBS finanšu pasniedzēja Anete Pajuste, PhD demonstrēs RBS studijās izmantoto case-study jeb situāciju analīzes metodi. Par studiju pieredzi un MBA grāda vērtību darba tirgū stāstīs RBS šī gada absolvents, SEB bankas Kreditēšanas pārvaldes vadītāja Kārlis Danēvičs.

MBA ir starptautiski atzīts grāds, kas sniedz sistematizētas zināšanas visās galvenajās vadības disciplīnās un sagatavo studentus tālākai vadītāja karjerai kā biznesā, tā arī valsts un sabiedriskajā sektorā. RBS MBA programmu direktore Inese Eglīte atzīst, ka MBA grāds ir vēl viena garantija darba devējam: "MBA grāds dod pārliecību, ka darbinieks ir secīgi apguvis visas būtiskās uzņēmējdarbības funkcijas un procesus, lai spētu nākt klajā ar dzīvotspējīgu stratēģiju."

RBS studenti var apgūt vispārējo MBA programmu, kas noder uzņēmumu vadībā visās nozarēs, kā arī trīs specializācijas - MBA Finance, MBA Marketing un MBA IT.

RBS stratēģiskie partneri ir Bufalo universitāte ASV un Otavas universitāte Kanādā. Rīgas Biznesa skolu tās darbības 16 gados beiguši gandrīz 800 absolventi, kas ieņem vadošus amatus lielākajos Latvijas uzņēmumos vai uzsākuši un vada savu biznesu. Studijas skolā notiek angļu valodā.

Reģistrēšanās atvērto durvju dienai: [email protected], 67089800.
Papildu informācija: www.rbs.lv

Vairāk par Aivara Rēveļa darbu Nigērijā lasiet šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Padomi mājas remontam ar ierobežotu budžetu

Mājas renovācija ir lielisks veids, kā ienest jaunu dzīvību jūsu dzīves telpā, uzlabot funkcionalitāti un palielināt sava īpašuma vērtību. Tomēr ir izplatīts nepareizs uzskats, ka renovācija ir dā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti