Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Baiba Sipeniece – Gavare kopā ar pilnīgi jauno Nissan Qashqai kļuvusi par Rīgas atklāšanas ekspertiem

Izmantojot savas zināšanas un personīgās pazīšanās Baiba Sipeniece – Gavare un pilnīgi jaunais Nissan Qashqai nesen pavadīja divas piesātinātas dienas Rīgas ielās, meklējot jaunas, aizraujošas, vēl neatklātas vietas Rīgā.

Februārī visi interesenti tika aicināti iesūtīt mājas lapā UnlockRiga.lv savus jautājumus par to, ko jaunu tie vēlētos atrast Rīgā, piemēram, kur Rīgā ir labākā vieta brančam, kur var nobaudīt lētākos kokteiļus, kur atrast foršākos apavus, un daudzus citus.

Baibas un jaunā Nissan Qashqai piedzīvojumi Rīgas ielās, meklējot atbildes uz iesūtītajiem jautājumiem, tika pārraidīti tiešraidē. Visas interesantās vietas, atbildes un momentus no šī aizraujošā pilsētas piedzīvojuma var apskatīt mājas lapā: UnlockRiga.lv. Dodieties uz mājas lapu un izpētiet paši, piemēram, kur var iegādāties labākos suvenīrus Rīgā, kur nobaudīt mūžīgās dzīvības eliksīru, kur lietas iegūst „otro elpu“ un izplānojiet savu pilsētas atklāšanas maršrutu, apmeklējot vietas, ko Baiba un jaunais Qashqai atklājis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti