Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Big Business Day jau 27. aprīlī

Ar uzņēmuma Tele2 atbalstu šī gada 27. aprīlī Rīgā notiks ikgadējā konference augstākā līmeņa vadītājiem Big Business Day. Akcents konferencē tiks likts uz vadītāju lomu un biznesa attīstības iespējām pēc krīzes periodā, inovāciju vadību, Āzijas un Krievijas tirgus īpašībām, kā arī uz pieaugošās korporatīvās sociālās atbildības un dzimumu līdztiesības jautājumiem.

Big Business Day dalībnieki varēs piedalīties ekskluzīvā meistarklasē "Vadītāja - līdera kompetences kā efektīvs risinājums un priekšnoteikums inovatīvas biznesa nākotnes veidošanā izaicinājumu un neparedzētu apstākļu vidē ". Meistarklasi vadīs Centre for Creative Leadership izpilddirektors Maskavā Dons Prinss no ASV. Šī ir unikāla un Baltijā vēl nebijusi iespēja iegūt labākās prakses piemērus no uzņēmuma, kuram Financial Times 2010.gadā piešķīra 3. vietu pasaulē starp vadītāju tālākizglītošanas uzņēmumiem. Centre for Creative Leadership   ik gadu izglīto vairāk nekā 20 000 līderus visā pasaulē. Uzņēmuma klientu lokā ir vairāk nekā 80 uzņēmumi no "Fortune" 100 veiksmīgāko pasaules uzņēmumu topa, piemēram, Nokia, Google, Fedex, Walt Disney, Apple un citiem tirgus līderiem.

Vairāk par konferenci uz lektoriem skatiet www.bigbusinessday.com vai http://konferences.db.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Bitus Latvia piedāvā ilgtspējīgus risinājums

Kokmateriāli ir viens no būtiskākajiem elementiem neskaitāmos projektos. Pareiza izvēle un materiālu izmantošana ir būtiska gan kvalitātes, gan projekta izturības nodrošināšanai. "Bitus L...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti