Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Datortehnika "pa tiešo" no Eiropas vairumtirgotājiem!

IT preču iepirkumu sistēmā "ER-Online noliktava" varat iegādāties datortehniku "pa tiešo" no sešu Eiropas valstu - Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Dānijas un Čehijas - lielāko vairumtirgotāju noliktavām. Attiecīgi ER-Online noliktavā Jums tiešsaistes režīmā ir pieejama gan datortehnika no GNT, TD Baltic un Elko vairumtirgotājiem Latvijā, gan arī tādas preces, ko Latvijas vairumtirgotāji nepiedāvā un kas citu valstu noliktavās ir pieejamas par zemāku cenu, nekā pašlaik Latvijā.

Atsevišķos gadījumos tā pati prece citu valstu noliktavās maksā pat par 30-40% mazāk nekā pie Latvijas vairumtirgotājiem, pat ieskaitot starptautiskā transporta izdevumus. Visām precēm tiek nodrošināta arī garantijas apkalpošana. Reģistrējoties ER-Online noliktavā, Jūs saņemsiet pieeju sešu Eiropas valstu vairumtirgotāju noliktavās esošajām IT precēm ar precīzu informāciju par faktisko preču atlikumu un datumu, kad tās tiks piegādātas.

SIA "Ermitāžas risinājumi" tika dibināta 2000.gadā un tolaik bija viens no e-komercijas pionieriem Latvijā. Kopš 2008.gada beigām uzņēmuma kontrolpakete pieder Igauņu uzņēmumam MarkIT Baltic. Pašlaik ER-Online noliktava ir lielākā IT preču iepirkumu sistēma Latvijā, kuru izmanto jau vairāk nekā 2000 uzņēmumu un valsts iestāžu no visas Latvijas un 35–40% darījumu tiek veikti vienīgi tiešsaistē Internetā.

Papildus informācija:
SIA "Ermitāžas risinājumi", www.hermitage.lv
Adrese: Rīga, Kalnciema 88a, tel: 67892829, e-pasts: [email protected]


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti