Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dāvanu karte - laba alternatīva darbinieku prēmijām

Darbinieku iepriecināšana un apsveikšana Ziemassvētkos arī krīzes laikā tomēr ir aktuāla tradīcija. Lai gan uzņēmumu budžeti ir sarukuši salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem un kompāniju vadītājiem nereti ar smagu sirdi nākas atzīt, ka ikgadējās Ziemassvētku prēmijas diemžēl šogad izpaliks, tas nenozīmē, ka uzņēmumiem vispār nav nekādu iespēju sagādāt Ziemassvētku pārsteigumus saviem darbiniekiem.

Protams, izmaksāt piecu latu prēmiju varētu šķist dīvaini. Daļa darbinieku varbūt vispār nepamanītu, ka šāds solis sperts. Līdz ar to galvenā Ziemassvētku prēmijas izmaksāšanas būtība – darba devēja uzmanības parādīšana nodarbinātajiem – vispār izzustu. Tādēļ kā laba alternatīva tiek piedāvāta Galactico elektroniskā dāvanu karte. Dāvanu karti iespējams pasniegt kā dāvanu, piemēram, uzņēmuma vadītājam to individuāli pasniedzot katram darbiniekam kādā kolektīvā pasākumā. Līdz ar to emocionālā jēga šai kaut vai šogad arī ne pārāk dāsnajai dāvanai saglabājas.

Ļoti labs un populārs risinājums Ziemassvētku dāvanu kartei ir Linstow Center Management piedāvātā Galactico elektroniskā dāvanu karte. Pirmkārt, darba devējam nav jāuztraucas, ka darbinieks nezinās, ko ar savu dāvanu karti iesākt, jo tā darbojas vairāk nekā 650 veikalos, līdz ar to sev vēlamo dāvanu ar to varēs iegādāties katrs. Iespēja iegādāties karti par jebkuru summu līdz 100 latiem nodrošina, ka darba devējs var Ziemassvētku dāvanām atvēlēto budžetu sadalīt uz darbinieku skaitu un nopirkt dāvanu karti par maksimālo iespējamo summu. Savukārt dāvanu kartes saņēmējs to varēs iztērēt jebkurā no piecu Galactico tirdzniecības centru – Origo, Mols, Alfa, Dole vai Galerija Centrs – veikaliem, turklāt visa summa nav jāiztērē vienā veikalā, kas ļauj par darba devēja pasniegto dāvanu karti iegādāties vairākas dāvanas vai arī izlietot to ikdienas vajadzību apmierināšanai.

Lai Galactico elektronisko dāvanu karti padarītu par vel skaistāku un patīkamāku dāvanu, šogad izveidoti dažādi skaisti un interesanti to noformējumi gan dāvanu kastītēs, gan iesaiņojumos.

Galactico Dāvanu kartes var pasūtīt internetā: www.galactico.lv vai arī iegādāties Galactico tirdzniecības centru – Alfa, Origo, Galerija Centrs, Mols un Dole informācijas centros.

Lai Priecīgi un Dāvanu (kartēm) bagāti Ziemassvētki!


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Bitus Latvia piedāvā ilgtspējīgus risinājums

Kokmateriāli ir viens no būtiskākajiem elementiem neskaitāmos projektos. Pareiza izvēle un materiālu izmantošana ir būtiska gan kvalitātes, gan projekta izturības nodrošināšanai. "Bitus L...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti