Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Deju solī pretī vasaras karstākajiem notikumiem

Tuvojas vasara ar visskaistāko brīžu piepildījumu! Lai arī tās būtu kāzas ar neaprakstāmo tauriņu kņudoņu vēderā, izlaidumi ar priekpilno izdejošanos līdz pat rīta gaismai vai arī karstasinīgās vasaras ballītes pludmalē, ir vērts padomāt par savas dejotprasmes pilnveidošanu, pašpārliecinātības iegūšanu un gatavību dejot jebkuros apstākļos pie ikvienas deju mūzikas!

Deju Centrs NIANSE ir lielākais pieaugušo deju kursu centrs Latvijā, kurā vari apgūt Salsu, deju kursu "Gatavojoties Kāzām un Izlaidumiem", Klasiskās dejas no Valša līdz Džaivam, Bachatu, Merengui, Reggaeton, Kubas Cha-cha-cha, West Coast Swing, Argentīnas Tango, Moderno Džezu un Sexy Lady Dance. Viss, kas Tevi spētu padarīt par pārliecinātu un kaismīgu dejotāju un labu deju partneri!

Īpašas nodarbības paredzētas gan bērniem, sākot no 4 gadu vecuma, gan pusaudžiem. Daudzu gadu gaitā izstrādātā mācību metodika caur vienkāršām rotaļām ļauj bērniem attīstīt stāju, ritma izjūtu un kustību kultūru. Savukārt pusaudži savu enerģiju var izmantot, dejojot Hip Hop Salsu, kā arī Reggaeton – Saulainās Kubas populārāko ielas deju.

Deja ir pēdas pieskāriens zemei, ķermeņu kustība – saskaņa starp kunga vadīšanu un partneres sekošanu -, ļaujoties mūzikas bagātīgajiem ritmiem. Vai tā ir karstasinīgā Salsa, jutekliskākā Dominikānas Republikas deja Bachata, jautrā Merengue, jauneklīgais Reggaeton, elegantais Valsis, vai kaislīgs Argentīnas Tango, pasniedzēji ar savu enerģiju un lielo dejas mīlestību spēs Tevī uzjundīt asinis un radīt dejotprieku. Nodarbībās par garlaicību ir pilnībā jāaizmirst, jo jautrība sit augstu vilni! Deju soļu apgūšana - tas ir nopietni, bet to visu var iemācīties ar prieku un entuziasmu. Profesionālu pasniedzēju vadībā ne vien apgūsi jaunas dejas, bet iemācīsies, cik brīnišķīgi ir sajust mūzikas un dejas kopējo saskaņu, kā ķermeņa kustība spēj izrotāt un papildināt mūziku.

Īpaši tagad, kad tuvojas vasara un kājas jau pašas dodas dažnedažādu pasākumu un ballīšu virzienā, laba dejotāja iemaņas ir tieši tas, kas nepieciešams. Nekādu uztraukumu, kad pēkšņi tiek uzlikta kāda nepazīstama melodija, jūties brīvi un pārliecināti par savām dejošanas spējām! Pavadi laiku pozitīvā atmosfērā ar deju mīlošiem cilvēkiem, iegūsti jaunas iepazīšanās, pozitīvas emocijas un kārtīgu enerģijas lādiņu turpmākajām vasaras dienām, satricinot un pārsteidzot ikvienu deju grīdu un ne vienu vien malā sēdētāju!

Deju Centra NIANSE jautrā un trakulīgā pasniedzēju kompānija mīl visus dejotājus un dejotgribētājus, tādēļ ir atvērti ikvienam gan darbadienās, gan brīvdienās, gan svētkos, gan dienas karstumā, gan vakara atpūtas brīžos, pat brīvdienu agrajos rītos un vēlajās nakts stundās! Labi dejot un skaisti kustēties var iemācīties ikviens!

Padari savas dzīves īpašos mirkļus vēl neaizmirstamākus, izdejojot un izbaudot ik sekundi!

Gaidīsim Tevi Deju Centrā NIANSE, ļaujoties valdzinošajiem deju ritmiem! Uz tikšanos deju zālē!


Info: 28351811; 67285308
[email protected]
www.nianse.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Padomi mājas remontam ar ierobežotu budžetu

Mājas renovācija ir lielisks veids, kā ienest jaunu dzīvību jūsu dzīves telpā, uzlabot funkcionalitāti un palielināt sava īpašuma vērtību. Tomēr ir izplatīts nepareizs uzskats, ka renovācija ir dā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti