Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Izstāde un konkurss "Studijas Holandē"

Izstāde

Holandes Izglītības atbalsta centrs (www.hesc.lv) aicina vidusskolu beidzējus, studentus, kas vēlas turpināt izglītību maģistrantūrā un doktorantūrā, kā arī viņu vecākus un skolotājus apmeklēt izglītības izstādi "Study in Holland" (Studijas Holandē), kas notiks š.g. 20.– 21.novembrī, Reval Hotel "Latvija" 2.stāvā.

Patlaban Nīderlandē ir pieejamas 1450 studiju programmas, kuras var apgūt angļu valodā. Aptuvenā studiju gada maksa bakalaura studentiem ir 1560 eiro. Izmantojiet iespēju iegūt kvalitatīvu izglītību starptautiskā vidē par salīdzinoši pieejamām izmaksām! Izstādē piedalīsies septiņas ievērojamas Nīderlandes augstskolas:

Šo universitāšu pārstāvji sniegs detalizētu informāciju par universitātes programmām, to izmaksām un pieteikšanās kārtību.

Plašāku informāciju par citām Nīderlandes universitātēm jūs varēsiet iegūt no Holandes Izglītības atbalsta centra darbiniekiem, kas savā birojā Elizabetes ielā 51–14 (6.stāvā) ik dienas pieņem interesentus no visas Latvijas un palīdz nokārtot nepieciešamo dokumentāciju, kā arī sniedz praktiskus padomus par dažādiem ar studijām saistītiem atvieglojumiem un dzīvošanas un darba iespējām.

Izstādē piedalīsies arī pārstāvji no Nīderlandes Karalistes vēstniecības Latvijā, kas atbildēs uz jūsu jautājumiem par Nīderlandes kultūru, sadzīvi un citiem jums interesējošiem jautājumiem par šo valsti.

Izstādes gaitā jūs dzirdēsiet universitāšu un vēstniecības uzstāšanos. Būs plaši pieejamas dažādu augstskolu brošūras, suvenīri un materiāli par Nīderlandi. Vairāki izstādes dalībnieki ir paredzējuši izspēlēt balvas.

Konkurss

Holandes Izglītības atbalsta centrs aicina Jūs piedalīties konkursā par izglītību Nīderlandē. Atbildes uz jautājumiem, lūdzu, nosūtiet uz [email protected]. Konkursa noslēgums paredzēts 20.novembrī plkst.12.00 izstādes norises vietā. Konkursa balvu fonds no Nīderlandes kompānijām:

Informācija par konkursu atrodama arī centra mājas lapā www.hesc.lv

 

1.

Cik studiju programmas augstākajā izglītībā Nīderlandē tiek mācītas angļu valodā?


2.

Kāda ir aptuvenā studiju maksa BA studentam?


3.

Nosauciet piecas universitātes Nīderlandē

  1. ……
  2. ……
  3. ……
  4. ……
  5. ……

4.

Kāda ir atšķirība starp universitātēm un hogeshool?


5.

Uz cik lielu finansiālo atbalstu students var pretendēt no Nīderlandes valsts, ja viņš nedēļā strādā 10 stundas?


6.

Kur Jums Latvijā palīdzēs sagatavoties un sniegs visplašāko informāciju par studiju iespējām Nīderlandē?


7.

Kur Jūs Latvijā varat apgūt nīderlandiešu valodas pamatus?


8.

Jūsu vārds, uzvārds un tālruņa nr.


Tiekamies izstādē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Bitus Latvia piedāvā ilgtspējīgus risinājums

Kokmateriāli ir viens no būtiskākajiem elementiem neskaitāmos projektos. Pareiza izvēle un materiālu izmantošana ir būtiska gan kvalitātes, gan projekta izturības nodrošināšanai. "Bitus L...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti