Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

«Klīnika DiaMed» – diagnostika un ārstēšana vienuviet

Svinīgi noslēgusies magnētiskās rezonanses centra paplašināšanās un Brīvības gatvē 214, Rīgā, divos stāvos atklāta jaunā «Klīnika DiaMed».

Pirmajā stāvā atrodas Diagnostikas daļa ar tādiem izmeklējumiem kā magnētiskā rezonanse, datortomogrāfija, ultrasonogrāfija, neirogrāfija un miogrāfija, kā arī holtera monitorings. Klientiem pieejams ērts Dienas stacionārs ar piecām vienvietīgām un divvietīgām palātām, mazinvazīvas operācijas tiek veiktas modernā operāciju zālē.

Otrajā stāvā atrodas ārstu konsultāciju un procedūru kabineti, kā arī plaša un saulaina fizioterapijas zāle. Klīnikā tiek piedāvātas šādu ārstu konsultācijas:

Invazīvais radiologs ir ārsts, kurš specializējies slimību diagnostikā un ārstēšanā izmanto attēlveidošanas tehnoloģijas, piemēram, datortomogrāfiju un magnētiskā rezonansi. Konsultāciju izvēlas galvas vai muguras smadzeņu asinsvadu slimību, kāju un roku asinsvadu saslimšanu, dzemdes miomu embolizāciju gadījumos, u.c.

Neiroķirurgs ir medicīnas speciālists, kurš ķirurģiski vai konservatīvi ārstē nervu sistēmu ietekmējošās slimības, tāpēc konsultāciju izvēlas specifisku sāpju, mugukaula traumu, diska trūču gadījumos, kā arī ja ir galvas vai muguras smadzeņu veidojumi, u.c.

Vertebrologs ir speciālists, pie kura vēršas muguras traumu, deformāciju un saslimšanu gadījumos, kas mēdz izpausties kā muguras sāpes, radikulīts, neiralģijas, u.c. Klīnikā piedāvājam īpašu kompleksu muguras sāpju ārstēšanai, iesaistot multidisciplināru komandu.

Kardiologs sniedz konsultācijas sirds un sirds-asinsvadu slimību diagnosticēšanā un ārstēšanā. (Klīnikā pieejams arī 24 un 48 stundu Holtera monitorings.)

Neirologs sniedz konsultācijas dažādu neiroloģisku saslimšanu gadījumos. Klīnikā pieredzējis neirologs veic arī neirorgāfijas un miogrāfijas izmeklējumus. Savukārt neirologs/ ultrasonorgāfijas speciālists konsultē dažāda rakstura muguras un galvas sāpju, reiboņu, kustību traucējumu, depresijas un apziņas traucējumu gadījumos.

Pieejama specializēta ķirurga konsultācija pacientiem ar endokrinologa nosūtījumu pie ķirurga, vairogdziedzera slimību, žultsakmeņu gadījumos, u.c.

Traumatologs-ortopēds konsultē pēc traumām un traumu sekām, arī sarežģītos un novēlotos gadījumos, kā arī, ja ir locītavu sāpes, deformācijāas vai slimības (skrimšļu, menisku, saišu, rotatoru bojājumi), u.c. nepieciešamības gadījumā veic blokādes.

Terapeits konsultē pieaugušos, izvērtējot vispārējo veselības stāvokli, un izstrādā individuālās profilakses un atveseļošanas programmas, kā arī nepieciešamības gadījumā nosūta pie speciālistiem.

Tāpat klīnikā pieejamas konsultācijas pie onkologa-ķīmijterapeita, plastiskā ķirurga, fizioterapeita, reimatologa un audiologopēda.

«Klīnika DiaMed» ir privāta ārstniecības iestāde, kas specializējas diagnostikā, pacientiem piedāvājot kompleksu ārstēšanu neiroloģijā, ortopēdijā un onkoloģijā.
Gandrīz desmit darbības gados izveidota spēcīga ārstu komandu, piedāvājot visjaunākajās iekārtas diagnostikā, ērtu dienas stacionāru, modernu operāciju zāli un augstu klientu apkalpošanas kultūru. Arī turpmāk daļa veselības aprūpes pakalpojumu tiks sniegti klīnikas filiālē.

Klientu servisa kontakti: 27873073; 29210586; 67471788; e-pasts: [email protected]

Atrodamies: Brīvības gatvē 214, Rīgā (ieeja no Brīvības gatves, blakus 6.tramvaja pieturai «VEF»)
Filiāle: Bruņinieku ielā 5, 17.korp. (Rīgas 1.slimnīcas teritorijā)

www.diamed.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti