Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Konferencem.lv – palīgs, meklējot konferenču un banketu telpas

Meklējat konferenču telpu semināram, apmācībām vai vietu korporatīvām svinībām? Nav laika un pacietības šķirstīt interneta lapas un meklēt atbilstošus variantus? Konferencem.lv palīdzēs Jums ātri, ērti un bez starpniecības atrast visatbilstošāko pasākuma norises vietu!

Konferencem.lv apvieno dažādus uzņēmumus vienkopus, kas piedāvā konferenču un banketu rīkošanas iespējas. Tas piedāvā iespēju izvēlēties jau no vairāk kā 350 dažāda stila un ietilpības telpām. Meklētājs būs Jums lielisks palīgs – ietaupīs laiku, kas tiek pavadīts garās sarakstēs, lai precizētu pakalpojumu iespējas un maksimāli atvieglos piemērotas konferenču vietas atrašanu. Šogad, izmantojot meklētāju, jau nosūtīti 409 pieprasījumi dažādām konferenču vietām.

  • VIEGLI – atzīmējot meklētājā pasākumam svarīgus nosacījumus (dalībnieku skaits, vēlamā atrašanās vieta, telpas izkārtojums u.c.), tiks atlasīti atbilstoši uzņēmumi.
  • PĀRSKATĀMI – par katru konferenču vietu pieejams izsmeļošs pakalpojumu apraksts, detalizēta informācija par konferenču telpām, to ietilpību, plaša foto galerija, atrašanās vieta, kontakti.
  • ĒRTI – iespējams nosūtīt konferenču rīkošanas pieprasījumu, izmantojot jau gatavu formu. Pieprasījums tiek nosūtīts tieši attiecīgajam uzņēmumam. Nav liekas starpniecības. Pasākuma plānošana un izmaksas ir tikai Jūsu un pakalpojumu sniedzēja pārziņā. Iespējams nosūtīt neierobežotu skaitu pieprasījumus.
  • ĀTRI – pieprasītā informācija detalizētā veidā Jūsu e-pastā. Aizmirstiet par garām sarakstēm, lai noskaidrotu visas iespējas un atbilstību Jūsu pasākumam.

Ja arī Jūsu uzņēmums piedāvā konferenču rīkošanas iespējas, aicinām Jūs pievienoties konferenču telpu meklētājam Konferencem.lv.

Vairāk informācijas www.konferencem.lv vai [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti