Dabas dārgumi kakao pupiņā
Īstās šokolādes sākums rodams Centrālamerikas un Latīņamerikas vai Rietumāfrikas valstu kakao krūmu plantācijās. No šeit audzētām un rūpīgi atlasītām kakao pupiņām izspiež kakao sviestu, bet no sasmalcinātām kakao pupiņām izgatavo kakao pulveri. Tie ir īsti kakao produkti, no kuriem izgatavo augstākā labuma šokolādi.
Starptautiskā uzņēmuma "Kraft Foods" piedāvātā "Karūna 65% Cacao" ir lielisks īstas melnās šokolādes paraugs; tā ražota no dabiskām izejvielām – kakao un dabiska kakao sviesta no Ziloņkaula Krastā un Ganā audzētām kakao pupiņām.
Kakao ir šokolādes sirds. Jo vairāk šokolādē ir kakao, jo tā ir vērtīgāka, barojošāka un veselīgāka. Jaunās "Karūna" šokolādes nosaukumā minētais skaitlis "65%" nozīmē, ka šokolādes sastāvā ir vismaz 65% kakao un mazāk cukura.
Šokolādes "Karūna 65% Cacao" ražošanā izmantots arī kakao sviests, kuram piemīt unikālas īpašības. Kakao sviests ir vērtīga taukviela ar brīnišķīgu smaržu, tas piešķir šokolādes tāfelītei tekstūru un raksturīgo spīdumu. Tieši kakao sviesta dēļ šokolāde "Karūna 65% Cacao" tik patīkami kūst mutē.
Laiks un tradīcija veido šokolādes garšu
Pēc šokolādes pazinēju domām, īsta meistarība ir ar dabiskiem ķīmiskiem procesiem pašā pupiņā atklāt un izcelt īsto šokolādes garšu un smaržu. Tāpēc šokolādes ražošanas procesā nevajag steigties. Tikai tad no kakao pupiņas atbrīvojas spēks un dzīvība. Gatavojot "Karūna 65% Cacao", saberztajai kakao pupiņu masai pievieno kakao sviestu un citas sastāvdaļas, pēc tam to 12 un pat vairāk stundu jauc īpašā maisītājā, kurā nepieciešamās temperatūras sasniegšanu nodrošina unikālā maisīšanas tehnoloģija.
Šokolāde "Karūna 65% Cacao" ar palielinātu kakao produktu daudzumu – reveranss šokolādes tradīcijām un kvalitātei.