Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Mezglošanas mākslas ēra paiet

RĪGA. Izmaiņas kredītlīnijas nosacījumos sagrauj starptautiskā mērogā vadošo Austrumu paklāju importētāju. / Ir sākusies visu Brīvības ielā 52, Rīgā, pieejamo preču izpārdošana.

Tā ir skumja, bet patiesa ziņa: drīzumā Rīga kļūs par vienu izsmalcināta dzīves stila veikalu nabadzīgāka; saskaņā ar uzņēmuma "BVG Bayerische Verwertung" vakardienas paziņojumu pazīstamā uzņēmuma pilnīga likvidācija ir nenovēršama.

Tas, ka šī izpārdošana pievērsīs lielu uzmanību, ir skaidrs jau tagad, jo "BVG" centrālajā noliktavā, ēkā "Daugava" , Rīgā, parasti ir pieejams Baltijā plašākais īsto persiešu paklāju klāsts. Tā ir kā leģendārā dārgumu krātuve, kuru ir izveidojis pārdošanas nodaļas vadītājs Afkhami Nassers, pievēršot uzmanību ikkatrai sīkākajai detaļai un pateicoties izciliem kontaktiem šajā nozarē. Šis veikals padarīja slaveno tirdzniecības nozari par patiesas dzīves kultūras nesēju. Tomēr šķiet, ka mūsdienās, raugoties no banku skatupunkta, tam visam nav nekādas nozīmes. Vācijas vietējā banka, kas jau daudzus gadus nodarbojās ar gandrīz visu uzņēmuma tiešo importa darījumu apstrādi, sagādāja "BVG" vadībai negaidītu pārsteigumu, paziņojot, ka tā nespēj turpināt sadarbību attiecībā uz jaunām kredītlīnijām un pieprasa nekavējoties atmaksāt visus uzņēmuma aizņēmumus.

Šī nežēlīgā saimniekošanas politika neatstāj uzņēmuma "BVG" vadībai nekādas citas izvēles iespējas. Uzņēmums, kas aktīvi darbojas daudzās valstīs, ir nekavējoties jāslēdz, pirms tam izpārdodot milzīgo preču klāstu, kas ietver neskaitāmus klasiskās un modernās mezglošanas mākslas šedevrus no visām provincēm, visdažādākajos izmēros un rakstos. Lai nodrošinātu visu preču izpārdošanu noteiktajā laikposmā, izņēmuma gadījumā tiek noteiktas milzīgas atlaides. "Lai būtu iespējams pilnībā izpārdot tik plašu izstrādājumu klāstu, vienīgā iespēja ir piedāvāt klientiem milzīgas atlaides," stāsta pārdošanas vadītājs Afkhami Nassers, "tāpēc daži no eksponētajiem izstrādājumiem tiek pārdoti pat par puscenu no to patiesās vērtības!"

"BVG" vienīgā noteiktā mazumtirdzniecības vieta atrodas Rīgā, Brīvības ielā 52 (centrā, starp Dzirnavu un Blaumaņa ielām, tālr. 67 38 38 08). Tajā pašlaik ir nogādāti visi paklāji, un slēgšanas izpārdošana notiks šo piektdien, 4. jūlijā, sestdien, 5. jūlijā, kā arī svētdien, 6. jūlijā, katru dienu no pulksten 11 līdz 19; pirmdien, 7. jūlijā, arī no pulksten 11 līdz 19, kad totālā slēgšanas izpārdošana turpināsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti