Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Naudas formula

Par vēdisko naudas formulu stāsta psiholoģijas zinātņu maģistre,

Durgas tempļa hinduisma vecākā skolotāja Nora DeGold:

"Pie viena no ievērojamākiem Indijas garīgajiem līderiem Svami Pradžjatas apguvu vēdisko naudas formulu – unikālas zināšanas par naudu, kuras tagad mācu cilvēkiem..."


Tikšanās ar kādi miljardieri un ar garīgo skolotāju Svami Pradžjatu.

2003. gada sākumā kārtējo reizi devos uz Indiju, lai padziļinātu savas zināšanas hinduismā. Lidojot uz Indiju biznesa klasē, blakussēdētājs – simpātiska izskata kungs uzsāka ar mani sarunu. Sarunas gaitā, viņš atklāja, ka atgriežas mājās no Kanādas, kur bijis apciemot savus attālos radiniekus. Viņa vārds bija Lahadžits un izrādījās, ka viņš ir Indijas vadošo dimantu raktuvju īpašnieks. Viņš man lidmašīnā norādīja vēl uz četriem spēcīga auguma vīriem, tie esot viņa miesassargi, bez kuriem viņš nesperot ne soli pat uz tualeti, un garšīgi nosmējās. Lahadžitam izstāstīju par sevi, ka nopietni studēju psiholoģiju un interesējos par senajām vēdu zinībām. Stāstīju, ka pirms gada Indijā biju satikusi savu garīgo skolotāju, kurš man palīdzēja atrisināt vairākus būtiskus jautājumus un iedeva spēcīgas zināšanas, un ka šajā braucienā plānoju viņu apmeklēt. Lahadžits palūdza atļauju apskatīt manu plaukstu, lai nolasītu, ko vēstī manas roku līnijas. Aplūkojot manu plaukstu, Lahadžits palika ļoti nopietns. Viņš tik ilgi pētīja manu roku, ka pazaudēju laika sajūtu. Mirklis ilga mūžību. Viņš iegrima dziļā meditatīvā stāvoklī. Tajā brīdī sapratu, ka viņš ir saskatījis kaut ko ļoti būtisku. Pēc brīža Lahadžits pavisam nopietni paskatījās manās acīs un paziņoja, ka viņam ir kaut kas nopietns sakāms. Manā rokā esot rakstīts, ka iepriekšējā dzīvē es esot bijusi viņa māsa. Kad Lahadžits to pavēstīja, man kļuva ļoti karsti, skudriņas pārskrēja pāri manam ķermenim, viegli notrīcēju. Lahadžits pavēstīja, ka noteikti vēlas mani iepazīstināt ar savu garīgo padomdevēju un skolotāju, kurš tobrīd viesojās viņa mājās. Tā bija reta ciemošanās reize, jo skolotājs lielākoties dzīvoja savā vientuļnieka namiņā Himalaju mežā, kur veica askēzes un meditācijas.


Liktenīgas kļūdas ieved nabadzībā, zināšanas – bagātībā.

Lahadžits turpmākā lidojuma laikā izstāstīja savu dzīvesstāstu, kā mainījies viņa liktenis, satiekot savu skolotāju. Lahadžits pats bija cēlies no dzimtas, kura gadsimtiem Indijā bija bijusi cienījama un bagāta, bet kad viņa vectēvs izdarīja liktenīgo kļūdu – visa ģimene iegrima nabadzībā. Kādu dienu viņš, ejot uz naudas Dievietes Lakšmī templi, pie tempļa durvīm esot spēcīgi iesitis ar koku nabagam un pagrūdis viņu malā. Nabags bija aizšķērsojis ieeju templī un lūdzis vectēvam naudu maizei, lai pabarotu bērnus. Tajā dienā vectēvs pārkāpa vēdu likumus un iesita cilvēkam, kurš lūdz maizi, kas ir stingri aizliegts. Tas ir viens no vienpadsmit bargi sodāmiem grēkiem. Burtiski no tās dienas vectēvam sāka neiet naudas lietās. Nepagāja pat ne pusgads, kad viņš jau bija zaudējis visu savu bagātību, un ar sievu, un bērniem palicis uz ielas.

Lahadžita bērnība pagāja lielā nabadzībā. Viņš jau no mazotnes zināja par vectēva smago grēku un saprata iemeslu, kālab ģimenei regulāri trūka līdzekļi iztikai. Viņš no bērnības katru nedēļu regulāri gāja lūgties naudas Dievieti Lakšmī, lai tā apžēlotos un atlaistu šo grēku. Kādā Lakšmī tempļa apmeklējuma reizē Lahadžits pajautāja priesterim, kālab lūgšanas netiek uzklausītas. Priesteris atbildējis, ka bez zināšanām šajā dzīvē nekas nenotiek – procesa dziļumu nodrošina tikai un vienīgi zināšanas. Tajā brīdī Lahadžits saprata, kas viņam darāms.


Ir vajadzīgs skolotājs, kurš rāda ceļu, kā izkļūt no finansiālajām problēmām.

Turpmākos trīs gadus viņš strādāja dažādus gadījuma darbus un centīgi krāja naudu skolotāja atalgojumam par mācībām – staigāja vecās drēbēs, uzturam izvēlējās tikai lētākos produktus, darīja melnos darbus, lai tikai varētu samaksāt par zināšanām. Viņš bija nolēmis doties pie viena no spēcīgākajiem skolotājiem Indijā, kurš bija pazīstams kā bagātu, ietekmīgu cilvēku skolotājs un padomdevējs Svami Pradžjata. Beidzot bija pienākusi viņa laimīgā diena, kad nepieciešamā naudas summa bija sakrāta un viņš satikās ar savu skolotāju. Svami Pradžjata jau pirmajā tikšanās reizē atbrīvoja viņu no dzimtas grēka, un, tikai pateicoties tam, viņš ieguva savu pirmo pastāvīgo darbu dimantu raktuvēs. Lahadžits gada garumā reizi mēnesī devās uz Himalajiem pie sava skolotāja, kur mācījās vēdisko naudas formulu, un paralēli strādāja raktuvēs. Viņš sāka, kā parasts strādnieks, kuram nācās strādāt garas stundas, kur darbs bija ļoti smags un pat bīstams, bet, pateicoties zināšanām, ko viņš pakāpeniski ieguva pie sava vēdiskā skolotāja, divu gadu laikā no parasta racēja viņu padarīja par raktuvju līdzīpašnieku. Vēlāk, kad īpašnieks bija kļuvis vecs, viņš pārdeva Lahadžitam savus 51% akciju, tā Lahadžits kļuva par raktuvju vienīgo īpašnieku.

Klausījos Lahadžitā aizturējusi elpu, stāsts bija tik satraucošs un interesants. Kad stāsts bija galā, Lahadžits paziņoja, ka viņš mani vēlas uzaicināt pie sevis uz mājām, lai iepazīstinātu ar savu skolotāju, kurš viesojās pie viņa pēc savām kārtējām meditācijām un askēzēm vientuļajā Himalaju meža namiņā.


Ceļš, kas aizveda pie naudas formulas.

Lidojuma stundas bija paskrējušas nemanot, un lidmašīna jau nolaidās Deli lidostā, kur izgājām imigrācijas kontroli un devāmies ārā no lidostas ēkas. Pie izejas durvīm klusi pieslīdēja milzīgs limuzīns. Lahadžits mani aicināja doties viņam līdzi. Vienā mirklī visi mani plāni bija mainījušies, es iekāpu limuzīnā un mēs devāmies ceļā. Brīdī, kad Deli palika tālu aiz muguras un skaistā mašīna sāka braukt pa nezināmiem ceļiem, man kļuva baisi – sāka mākties virsū domas, ja nu tas, ko Lahadžits lidmašīnā stāstīja, ir tīrākie meli un patiesībā viņš ir cilvēks no noziedzīgās pasaules. Cik nav dzirdēti gadījumi, ka baltās sievietes tiek nolaupītas un kļūst par austrumu vīriešu īpašumiem. Sāku jau nožēlot, ka piekritu šai avantūrai. Bet manas bailes kulmināciju sasniedza brīdī, kad limuzīns piebrauca pie trīs metrus augstas betona sienas, kura ieskāva grandiozi lielu teritoriju. Viss bija aprīkots ar novērošanas kamerām, pie milzīgiem dzelzs vārtiem stāvēja bruņoti apsargi ar automātiem. Es jutu, ka vienā acumirklī viscaur nosvīdu un sirds pukstēja kā negudra, es biju šausmās, kas var notikt aiz šiem mūriem... Bet tad vārti atvērās un mēs nokļuvām pasaku valstībā, kur bija izbūvēti marmora celiņi, skaistas skulptūras, ziedi, koki, strūklakas. Kaut ko tik skaistu nebiju redzējusi pat filmās par bagātiem cilvēkiem. Pamazām sāku nomierināties. Kad mašīna apstājās mūsdienīgas pils priekšā un Lahadžu sagaidīja viņa sieva ar trīs pieaugušiem bērniem, es nomierinājos pilnībā. Pēc nelielas veģetāras maltītes Lahadžits mani iepazīstināja ar savu garīgo skolotāju Svami Pradžjatu.


Naudas formula vai kā nākamais pusgads Indijā man aizritēja miljardiera, dimantu raktuves īpašnieka pilī.

Katru dienu apguvu zināšanas pie viena no ievērojamākiem Indijas garīgajiem līderiem Svami  Pradžjatas – apguvu vēdisko naudas formulu un neskaitāmi daudz citu vēdisko zināšanu. Viņš mācīja mani un teica, ka man jāmāca tālāk cilvēkus savā Zemē, lai zināšanu gaismas kļūst aizvien vairāk un lai cilvēki dzīvotu laimīgi pārticībā.

Neskaitāmi vakari pagāja sarunās ar dimantu raktuvju īpašnieku un vēdisko skolotāju, kuri man mācīja, kas patiesībā ir nauda. Mācījos daudzus noslēpumus par naudu, kurus pārējie cilvēki pat nenojauš.

No Indijas es atvedu unikālas zināšanas par naudu, kuras dodu tālāk cilvēkiem seminārā Vēdiskā Naudas Formula. Pateicoties tai, jau neskaitāmi cilvēki Latvijā un arī ārpus tās robežām ir kļuvuši bagāti un brīvi.


Ivars Krūmiņš (43)

Nācu uz semināru Vēdiskā Naudas Formula skeptiski noskaņots, bet tomēr kāds neizskaidrojams iekšējs spēks man lika atnākt. Strādāju restorānā par pavāru, kur mēnesī saņēmu algu uz rokas 400 Ls. Pēc semināra apmeklēšanas pagāja kādas divas nedēļas un man pēkšņi piedāvāja šefpavāra vietu ar 1200 Ls lielu amatalgu. Tad tiešām man palika dīvaini. Bet pēc gada mans labākais draugs uzaicināja doties uz Angliju un aizdeva naudu restorāna izveidei, ko burtiski atdevu pusgada laikā. Šobrīd esmu četru restorānu Food House īpašnieks Anglijā ar apgrozījumu gadā 850 000 eiro un aktīvi strādāju pie restorāna tīkla paplašināšanas.

Semināra apmeklējums man bija liktenīgs, tas izmainīja manu dzīvi. Ja nebūtu Vēdiskās Naudas Formulas, es aizvien būtu nožēlojams pavārs restorānā, kurš nezinātu, kā iztikt ar šīm kapeikām.


Jānis Rozenbergs (56)

Treknajos gados mana būvfirma zēla un plauka, bet, iestājoties krīzei, tā bija uz bankrota sliekšņa. Es uz semināru Vēdiskā Naudas Formula devos kā uz pēdējo cerību, jo biju tuvu izmisumam. Apgūstot šo unikālo naudas formulu, es līdz niansēm sapratu pēc kādiem likumiem darbojas nauda, sapratu, ka krīze nav šķērslis, bet labākais laiks, lai kļūtu vēl bagātāks. Izmantojot vēdisko naudas formulu, es izdomāju unikālu piedāvājumu klientiem, pateicoties kuram, atkal spēju savu būvfirmu uzlikt uz kājām, un tagad firmas ienākumi ir daudz lielāki kā treknajos gados. Šis seminārs man lika dziļi aizdomāties par savu dzīvi un naudu – nekad nebiju iedomājies, ka viss strādā pēc konkrētiem likumiem un, tos zinot, vari spēlēties un vairot naudu, bet tad, ja tos nezini, vari iedzīvoties tikai galvassāpēs un neko nenopelnīt.


Ilze Jansone (29)

Es nekad neesmu gribējusi strādāt, galvā bija tikai viena doma – apprecēties ar bagātu vīrieti. Gadi gāja, un sapnis bija tikai sapnis. Uz semināru Vēdiskās Naudas formula aizgāju pēc savas labākās draudzenes ieteikuma, jo mani šokēja, ka pēkšņi viņa bija pārvērtusies par naudīgu darījumu sievieti – viņas juridisko biroju gāza apkārt liels daudzums naudīgu klientu, bet iepriekš uzņēmējdarbība nodrošināja tikai iztiku. Tagad stundu diennaktī bija par maz, lai apkalpotu visus gribētājus. Apmeklējot semināru, sapratu savu vislielāko kļūdu, kāpēc visus gadus neizdodas apprecēties ar bagātu vīrieti. Liku lietā jauniegūtās zināšanas. Pusgadu pēc semināra satiku savu sapņu vīrieti, kurš ir miljonārs un esam jau precējušies. Baudu dzīvi skaistā īpašumā Jūrmalā un, pateicoties semināram, esmu piepildījusi savas dzīves lielāko sapni – esmu bagāta vīrieša sieva, un jau drīz pasauli ieraudzīs mūsu bērniņš.


25., 26. februārī (12.00 – 18.00) seminārs:

VĒDISKĀ NAUDAS FORMULA

Vadīs Mag. psych. NORA DeGold

Pilna informācija: www.durga.lv

Pieteikšanās: 25888358


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti