Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pērc airBalticcard Mobile un laimē lidojumu!

AirBalticcard Mobile piedāvā ne tikai ieekonomēt līdzekļus telefona sarunām ārzemju ceļojumu laikā, bet arī piedalīties loterijā, kurā iespējams laimēt lidojumu divām personām uz jebkuru no airBaltic galamērķiem Ls 500 vērtībā.

Starptautiskā mobilā SIM karte airBalticcard Mobile jau piecus gadus ļauj būtiski samazināt viesabonēšanas izdevumus par telefona sarunām ārzemju ceļojumu laikā. Tā darbojas 195 pasaules valstīs, turklāt 118 no tām iespējams saņemt ienākošos zvanus bez maksas. Šo valstu vidū ir Krievija, Turcija, Ēģipte, Eiropas Savienības valstis, plašāks valstu saraksts atrodams interneta mājas lapā www.airbalticcard.lv.


Savukārt izejošos zvanus iespējams saņemt par saprātīga tarifa cenām, sākot ar EUR 0,19 par minūti. Tas nozīmē, ka cilvēki, kuri devušies darba komandējumā vai atpūtas ceļojumā ārpus Latvijas, ieekonomē ievērojamus naudas līdzekļus par telefona sarunām. Īpaši izdevīgi izmantot airBalticcard Mobile ir NVS valstīs, Ķīnā un citos reģionos, kuri atrodas ārpus Eiropas Savienības robežām.

Jāpiebilst, ka airBalticcard Mobile abonenti savā starpā sarunājas tikai par 0,19 EUR/min (minimālais tarifs) neatkarīgi no valsts, kurā viņi atrodas. Piemēram, par šādām tarifu cenām iespējams, atrodoties komandējumā Krievijā, sarunāties ar darījumu partneri, kurš tajā pašā brīdī atpūšas Arābu Emirātos. Turklāt abonents, kurš ir zvanu pieņēmējs, nemaksā neko.

AirBalticcard Mobile lietošana ir ļoti vienkārša: jāiegādājas starta komplekts un jāievieto karte mobilā tālruņa aparātā. AirBalticcard Mobile karte ir nopērkama airBaltic lidmašīnās un interneta veikalā www.airbalticcard.lv.
Sākot ar novembri, pārdošanas vietu skaits pieaugs. Tagad airBalticcard Mobile starta komplekti tiek pārdoti arī Narvesen tirdzniecības vietās, kuras atrodas Starptautiskajā lidostā Rīga, t/c Origo, kā arī viesnīcā Radisson Blue Latvia.

Pircēji, kuri līdz 20. decembrim būs iegādājušies starta komplektu norādītajās Narvesen tirdzniecības vietās, var reģistrēties mājaslapā www.lottery.airbalticcard.net un papildus saņemt kredītu sarunām 5 eiro apmērā. Bet svarīgākais, ka visi pircēji var piedalīties izlozē, kura norisināsies pēc akcijas beigām.


Izlozes galvenā balva – lidojums divām personām uz jebkuru no airBaltic galamērķiem Ls 500 vērtībā.
Kā būtisku priekšrocību var minēt iespēju lietot mobilos sakarus kruīza laikā. Ceļojumi pa jūru parasti ilgst vairākas nedēļas, un mobilie sakari šajā laikā dažkārt nav pieejami zonu netveramības dēļ. Uz atsevišķiem kuģiem darbojas mobilie sakari, kas tiek nodrošināti ar satelītu, līdz ar to tarifu izmaksas pie citiem operatoriem ir dārgākas par airBalticcard Mobile piedāvātajiem pakalpojumiem viesabonēšanā. Tagad uz tādu kompāniju kruīza kuģiem kā MOBYLine, SNAV, Balearia, Agoudimos Lines, Endeavor Lines, Pullmantur, Ventouris Ferries, Unity Line, Scandilines, Tallink, Sea Cloud Cruises, Polarcus ienākošo zvanu cenas airBalticcard Mobile īpašniekiem izmaksā tikai EUR 0,30 minūtē, bet izejošo zvanu cenas – 0,70 EUR/min.

Kā papildu serviss ceļojuma laikā tiek piedāvāts Travel Service pakalpojums. Ja cilvēks ārzemēs ir nonācis sarežģītā situācijā, viņš var piezvanīt pa diennakts tālruni un saņemt palīdzību - neatkarīgi no tā, vai tā būs uzziņas sniegšana, juridiska konsultācija, medicīnas pakalpojumi, problēmas ar bagāžu, viesnīcas rezervēšana, ekstremāla situācija utml. Turklāt neradīsies papildu izdevumi, jo izejošās sarunas minūtes izmaksas tiks aprēķinātas pēc  attiecīgajā valstī spēkā esošajiem mobilo sakaru tarifiem.

Dodoties ceļojumā uz ārvalstīm, neaizmirsti paņemt līdzi pasi, biļetes, kredītkarti un airBalticcard Mobile!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Bitus Latvia piedāvā ilgtspējīgus risinājums

Kokmateriāli ir viens no būtiskākajiem elementiem neskaitāmos projektos. Pareiza izvēle un materiālu izmantošana ir būtiska gan kvalitātes, gan projekta izturības nodrošināšanai. "Bitus L...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti