Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Rīgas centrā atklāta jauna Apotheka aptieka

Vēl vienu soli tuvāk saviem klientiem ir devusies Apotheka aptieka, paplašinot savu pārstāvniecību Rīgā ar jaunu Apotheka zīmola aptieku K. Valdemāra ielā 17a.

Gan šajā, gan citās šī zīmola aptiekās iespējams iegādāties recepšu un bezrecepšu medikamentus, tāpat plašā klāstā pieejami dažādi produkti imunitātes stiprināšanai, uztura bagātināšanai un vispārējai labsajūtai. Visās Apotheka aptiekās strādā zinoši farmaceiti, kas labprāt sniedz klientiem nepieciešamo konsultāciju un palīdz piemeklēt konkrētai situācijai atbilstošāko risinājumu.

Jaunatvērtās aptiekas vietā jau darbojās Pils Oranžā aptieka, kas izvēlējusies savu ceļu turpināt, kļūstot par Apotheka aptieku tīkla sadarbības partneri, un turpmāk būs pazīstama ar nosaukumu Apotheka Pils Oranžā aptieka.

Aptiekas īpašniece Dina Kurzemniece atklāj, ka ir patiesi priecīga par iespēju kļūt par vienu no Apotheka tīkla sadarbības aptieku un uzsver, ka, apvienojot ļoti profesionālu un pieredzējušu farmaceitu komandu ar Apotheka aptieku tīkla inovatīvo pieeju, ieguvēji būs visi, tai skaitā, aptiekas klienti, kuri ir galvenā aptiekas prioritāte.

Gluži tāpat, kā citā šī koncepta aptiekās, arī šajā darbosies īpaši izveidots veselības kabinets. Veselības kabinetā iespējams saņemt farmaceitu konsultācijas par visiem jums interesējošiem medicīniska rakstura jautājumiem, izmērīt asinsspiedienu, noteikt ķermeņa masas indeksu, kā arī holesterīna un cukura līmeni. Farmaceitu sniegtās konsultācijas aptiekas klientiem ir pieejamas bez maksas, tāpēc ikviens nekautrējoties var uzdot sev interesējošos jautājumus un saņemt uz tiem profesionālu atbildi un vērtīgu padomu.

Apotheka koncepta pārstāvji atgādina, ka šādi veselības kabineti ir pieejami arī daudzās citās šī aptieku tīkla aptiekās un to skaits ar katru gadu pieaug. Dažās no aptiekām, veselības kabinetos tiek izmantota speciāla aparatūra, kas palīdz noteikt ādas veselības stāvokli, mitruma līmeni un citas svarīgas īpašības, kas vēlāk ļauj piemeklēt atbilstošāko kosmētiku un ādas kopšanas līdzekļus.

Rīdziniekiem un pilsētas viesiem jaunajā aptiekā tiek piedāvāts plašs sortiments ar dažāda veida uztura bagātinātājiem, kas palīdz stiprināt imunitāti un sagatavoties ziemas sezonai, tāpat nopērkami arī kvalitatīvi un profesionāli ādas un matu kopšanas līdzekļi. Aptiekā atrodams plašs klāsts ar produktiem bērna un zīdaiņa veselībai un tā organisma aizsargspēju stiprināšanai.

Daudziem vārds aptieka saistās ar vietu, kur doties iegādāties zāles tad, kad nejūtamies īsti labi, vai ārsts tās licis lietot, taču jaunais Apotheka koncepts, kuru pārstāv arī jaunā Apotheka aptieka Rīgā, vēlas šo stereotipu lauzt, radot aptieku, kā vietu kurp doties ne tikai, lai novērstu saslimšanas radītās sekas, bet novērstu arī pašu saslimšanu, tādejādi izvairoties no tās radītajām sekām.

Šāda veida inovatīvs aptieku koncepts jau darbojas Igaunijā un pakāpeniski tiek ieviest arī Latvijā.

Farmaceiti norāda, ka jau laicīgi veikta veselības profilakse, vitamīnu un citu organismam nepieciešamo vielu lietošana, var novērts dažādu slimību rašanos, līdz ar to jaunā un inovatīvā koncepta doma ir sniegt aptiekas klientiem noderīgas un profesionālas konsultācijas, kas ļautu ne vien novērts jau esošo saslimšanu, bet arī izvairīties no jaunu slimību rašanās.

Apotheka ir viens no straujāk augošajiem aptieku tīkliem Latvijā, un tajā ir apvienojušies vairāki nelieli uzņēmumi. Ar šo zīmolu Latvijā darbojas 99 aptiekas, no kurām aptuveni puse atrodas Rīgā, taču pārējās Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā. Apotheka aptiekās strādā vairāk, kā 300 profesionālu un augsti kvalificētu farmaceitu, kas nodrošina gan profesionālu konsultāciju sniegšanu, gan arī zāļu izgatavošanu pēc ārsta izrakstītas receptes. Tāpat aptieku tīkls lepojas ar īpaši ātru retāk lietojamu medikamentu piegādi, nodrošinot pasūtījuma izpildi 24 stundu laikā. Klientu labsajūtai aptiekās izveidots moderns interjers, kas ļauj klientam justies komfortabli un ērti pārskatīt piedāvāto preču klāstu, ļaujot pašam orientēties veselības preču piedāvājumā un tuvāk iepazīties ar tā aprakstu.

Jaunatvērtā Apotheka aptieka Rīgā, K. Valdemāra ielā 17a, saviem klientiem piedāvā visas šī inovatīvā aptieku koncepta sniegtās priekšrocības un gaida savus apmeklētājus katru darba dienu no plkst. 8:00 līdz 20:00, kā arī sestdienās no plkst. 9:00 līdz 16:00.

Informācijas avots: http://aptiekas.apotheka.lv/rigas-centra-atklata-jauna-apotheka-aptieka/


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti