Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Startē City24.lv jauno projektu kampaņa «Karstie piedāvājumi»

Vadošais nekustamo īpašumu portāls City24.lv sadarbībā ar projektu attīstītājiem un pārdevējiem piedāvā jauno projektu kampaņu «Karstie piedāvājumi». Kampaņa norisināsies no 1.līdz 31.oktobrim, un tās laikā interesentiem būs iespēja iepazīties ar labākajiem jaunajiem projektiem, kā arī tos iegādāties par īpašām cenām vai gūt citus noderīgus bonusus.

Jauno projektu piedāvājumu iespējams apskatīt www.city24.lv/karstiepiedavajumi/. Šajā lapā pārskatāmā veidā iespējams apskatīt visu kampaņas dalībnieku piedāvāto – katram projektam pievienots apraksts, galerija, kā arī kontakti, lai varētu sazināties ar mājokļu attīstītājiem un pārdevējiem, lai uzzinātu papildus informāciju vai iegādātos īpašumu. Vietnē iespējams sazināties arī ar SEB bankas pārstāvjiem un pieteikties kredīta konsultācijai.

City24.lv pārstāvis Maksis Karlins stāsta, ka neskatoties uz to, ka šī gada laikā darījumu skaits jaunajos projektos ir krities (salīdzinājumā ar pagājušo gadu), interese par dzīvokļu iegādi jaunajos projektos nav būtiski mazinājusies.  Atsevišķos Rīgas mikrorajonos, piemēram, Ziepniekkalnā un Teikā, interese, salīdzinot ar pagājušo gadu, pat ir pieaugusi. «Analizējot statistikas datus, redzam, ka interese par īpašumiem jaunajos projektos ir salīdzinoši augsta, savukārt lēmuma pieņemšana par iegādi notiek ilgāk, ko ietekmē vairāki faktori – ekonomiskā situācija, kredītu pieejamība, uzkrājumu – pirmo iemaksu neesamība» novērojumos dalās M.Karlins.

Izvērtējot cenu izmaiņas, salīdzinoši ar iepriekšējo gadu nav redzamas būtiskas izmaiņas, bet attīstāji papildus piedāvā dažādas pievienotās vērtības, piemēram, autostāvvietas, virtuvi ar jau iebūvētām iekārtām, noliktavas telpas un tamlīdzīgi. Arvien vairāk attīstītāji rīko Atvērto durvju dienas, kur piedāvā iepazīties ar projektiem klātienē. «Tieši tāpēc City24.lv piedāvā kampaņu «Karstie piedāvājumi» – tajā apvienoti šī brīža aktuālākie jaunie tirgus piedāvājumi ar papildus pievienotajām vērtībām, kā arī ir iespējams apskatīt projektus, kuri tikko nodoti ekspluatācijā vai arī būs pieejami tuvākajā laikā,» informē City24.lv pārstāvis.

Ieskaties www.city24.lv/karstiepiedavajumi/ un atrodi arī sev piemērotu dzīvesvietu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Efektīvi risinājumi metālapstrādei

Metālapstrāde ir nozare, kas aptver plašu darbību spektru. Sākot no griešanas, slīpēšanas un metināšanas līdz virsmas apstrādei un detaļu izgatavošanai. Lai nodrošinātu augstu darba efektivitāti un k...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti