Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Valdis Melderis vadīs ekskluzīvu saietu uzņēmumam Exante Ziemeļblāzmā

Šo piektdien kultūras pilī Ziemeļblāzma pasaulē slavenākie pārstāvji tiksies ar Latvijas finansu industrijas līderiem.

Exante direktori ir jauni un dinamiski augsto tehnoloģiju eksperti, kas ir labi zināmi finansu industrijā. Kā vispasaules spīkeri, direktori, tostarp Gatis Eglītis, ir lepni paziņot, ka kopš dibināšanas 2011. gadā viņiem tagad ir 5 biroji visā pasaulē. Šonedēļ viņi uzstāsies arī Stokholmas Ekonomikas Augstskolā Rīgā.

Pasākuma laikā viesus izklaidēs slavenais Raimonda Ozola orķestris, bet izsmalcinātus ēdienus nodrošinās cienījamie Kaļķu Vārti.

Spīkeri, kas speciāli lido uz Rīgu, lai apmeklētu pasākumu, ir Cliff Pace no "Malta Stock Exchange" un "Finance Malta", Andre Zarb, KPMG un Hedrik Klein no "Da Vinci Invest", kā arī Exante komunikāciju direktors Patrick J. O'Brien, kurš šogad ir ieguvis balvu "2014. gada starptautiskais ekonomikas žurnālists".

Pasākums ir nepieciešams, lai nodibinātu ilgtermiņa sakarus Latvijas un Maltas biznesa aprindās, kā arī lai dzirdētu inovatīvus spīkerus.

Šis pasākums ir atvērts ikvienam, kas interesējas par finansu industriju, kā ari par tehnoloģijām. Ja vēlies būt daļa no īpaša notikuma, vari apstiprināt savu dalību, reģistrējoties www.exante.eu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti