Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

VILLEROY&BOCH zīmola prezentācija koncept-salonā HENRY MOON

Koncept-salonā Henry Moon 3. martā sadarbībā ar santehnikas salonu Sonel pirmoreiz Baltijā patīkamā atmosfērā notika Villeroy&Boch zīmola jaunumu prezentācija.  

Pasaulē pazīstamo zīmolu  pārstāvēja Simona Koenig-Goller (Tableware division) un Hele-Mall Laumeta (Wellness division) kundzes, kuras ieskicēja jaunumus Villeroy&Boch pasaulē.

Starp pasākuma viesiem bija ne tikai vadošie dizainerim, interjera stilisti, bet arī VilleroyBoch cienītāji un lojālie klienti, kas dod priekšroku mūsdienīgam stilam, vācu kvalitātei un izcilam dizainam.

Salons Henry Moon akcentēja Villeroy&Boch porcelāna izstrādājumu bestsellerus – Mariefleur kolekciju un jaunumu – servīzi Quinsai Garden.

Quinsai Garden Trīspadsmitā gadsimta Āzija: pilsētas plaukst un zeļ, tiek celtas milzīgas pilis, eksotisko preču tirdzniecība attīstās. Tajās dienās lielākā osta atradās Kvinsajas pilsētā, šodien pazīstama ar vārdu Handžou. Osta veicināja pilsētas straptautisko nozīmīgumu; patiesi, tā bija lielākā viduslaiku pilsēta uz Zemes pirms Bagdādes. Pasaules apceļotājam Marko Polo, šī pilsēta bija vienkārši «jaukākā un lieliskākā pilsēta pasaulē». Jaunais venēciešu tirgotājs bija ceļojis uz Ķīnu ar savu tēvu un onkuli, un bija pārņemts ar jūtām – tik pārņemts, ka iemūžināja savus iespaidus. «Le divisament dou monde» (Marko Polo Brīnumainie Ceļojumi), kas ir uz visiem laikiem ieņēmis svarīgu vietu literatūras vēsturē. Šis darbs fascinēja Marko Polo laikabiedrus un izraisot Eiropā lielu interesi par Āziju, kas ir saglabājusies līdz pat šodienai. Āzijas stila iedvesmotus darbus mēs arvien sastopam visur: modē, interjera dizainā, un tagad arī uz porcelāna.

Quinsai Garden kolekcijai Villeroy&Boch izvēlējās Āzijas ziedu apdari, kuru apvienoja ar kašmira dizainā veidotiem ornamentiem delikāti zaļos toņos, un pievienoja veiksmīgajam Modern Grace dizainam. Ziedu apdare apvieno sevī četrus dažādus ziedus, kurus Marko Polo ir, ļoti iespējams, redzējis savos ceļojumos apkārt Ķīnai. Katrs zieds ir ticis rūpīgi un smalki uzzimēts ar roku: greznā peonija, pārpilnības un cēluma simbols; delikātā kamēlija, kuras tēls saistās ar devību un augstsirdību; tūkstoškrāsu krizantēmas, kuras simbolizē drosmi, izturību un garu mūžu; un visbeidzot krāšņā magnolija – imperatora un daiļāko sieviešu zieds. Vienkrāsainais kašmira raksts  sniedz kontrastu un īpaši izceļ uzzīmētos ziedus.

Santehnikas salons Sonel prezentēja Villeroy&Boch jaunāko un krāsaināko kolekciju ARTIS. Apaļas, ovālas, taisnstūra un četrstūra formas izlietnes, kuras ir izgatavotas no speciāli Villeroy&Boch izstrādāta TitanCeram materiāla tikai augstākās klases dizaina produktiem, nodrošinot īpaši smalkas līnijas un formas. Krāsu koncepts izlietnēm tika izstrādāts sadarbībā ar Vācijas–Dānijas dizaineri Gesu Hansenu (Gesa Hansen), kura iedvesmojās no četriem gada laikiem, krāsām un Parīzes.

Gesa Hansen dzīvo un strādā Parīzē. Viņa ir ieguvusi neskaitāmas dizaina balvas par saviem darbiem – RedDot Award, International Good Desing Award un citas. Artis izlietnēm dzainere izvēlējās harmoniskas un maigas nokrāsas no zaļās, dzeltenās, sarkanās un zilās krāsas, kura katra ir pieejama trīs toņos, kā arī klasiskas krāsas – balta, melna un pelēcīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti