Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Aicina piedalīties animāciju filmu konkursā

Skolēni līdz 26.martam ir aicināti iesniegt savus darbus animācijas filmu konkursam "Apstājies mirklī". Labākos darbus vērtēs žūrija, kurā darbosies žurnālists Armands Puče, režisors Miks Ozoliņš, TV raidījumu vadītāja Liene Bērziņa, operators Mārtiņš Āboltiņš un citi profesionāļi. Labākie konkursa darbu autori balvā saņems 100 latus. 

Konkurss ir lieliska iespēja skolēniem iejusties fotogrāfa, montiera, scenārista, režisora un pat vadītāju lomās, tādējādi ne tikai pavadot lielisku laiku kopā ar saviem klasesbiedriem, bet arī iegūstot jaunu pieredzi, uzsver viena no konkursa organizatorēm Lelde Lulle. Darbojoties individuāli vai komandā, skolēniem jāizveido sava stop – motion līdz divām minūtēm gara animācijas filma, veidojot to no plastilīna, koka, kartona, sadzīves priekšmetiem vai zīmējot. 

Konkursā skolēni var piedalīties divās klašu grupās: no 7.līdz 9.klasei vai no 10. līdz 12. klasei. Lai piedalītos konkursā, pieteikums jānosūta uz e-pastu: [email protected]. Vairāk informācijas par konkursu iespējams iegūt interneta vietnē stopmotion.turiba.lv.

Konkursu organizē Biznesa augstskolas Turība studenti. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi