Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Telefons, kas piemērots Facebook faniem

Šoreiz stāstīšu par kādu Android telefonu, kas piemērots sociālā tīkla Facebook lietotājiem, jo tam ir Facebook poga, kas ļauj uzreiz čatot ar draugiem, nošārēt bildi Facebook - es runāju par HTC ChaCha.

Mazs, jauks, jauniešiem piemērots. Var lepoties ar QWERTY klaviatūru, bet par to raisās strīdi. Daļai patīk, daļai - ne. Es laikam sliecos uz "patīk". 5MPx fotokamera - bildes sanāk labas. ChaChai ir horizontāls, skārienjutīgs ekrāns, tas dažās situācijās var izrādītes mīnuss, jo ir aplikācijas, kas strādā tikai vertikālā režīmā, tātad nevaram normāli lietot klaviatūru. Ekrānu sargā izturīgais Gorilla Glass - jā, šis ķipars cenšas cīkstēties ar «lielajiem», jo tam ir 800MHz procesosrs, gandrīz 1GHz. Lieta, kas man nepatīk, ir interfeiss - vēss, balti pelēks.

Šim telefonam ir arī alternatīva, vārdā LG Optimus Pro. Arī tam ir QWERTY un skārienekrāns, bet vertikāls. Ir arīAndroid, bet šim telefonam ir labāks baterijas laiks. Ja ChaChai Gsmarena.com baterijas darbības laiku gaidīšanas režīmā uzrāda no 430 (aptuveni 18 dienas) līdz 600 stundām (aptuveni 25 dienas), tad Optimus Pro uzrādīta 852 h (aptuveni 36 dienas. Tiesa, «dein» aprēķini ir pareizi tikai tad, ja mans aprēķins - stundu skaits, dalīts ar 24, ir pareizs. Vēl. LG Optimus pro ir 3.15 Mpx fotokamera, bet ChaCha - 5MPx. Te nu salīdzināšanai divi Andorid, QWERTY telefoni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi