Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Trīs dienās LU studenti izveidos reālus produktus un uzsāks tirdzniecību

Latvijas Universitātes (LU) Ekonomikas un vadības fakultātes (EVF) Biznesa inkubatorā notiks trīs dienu aktivitāte Zibens, kurā jaunajiem uzņēmējiem būs iespēja ražot reālus produktus, izstrādājot zīmolu, biznesa un pārdošanas stratēģiju, un 10.februārī pārdot tos vienā no lielākajiem tirdzniecības centriem.Aktivitāte Zibens notiks no 8. līdz 10. februārim. Šis ir pirmais šāda veida pasākums Latvijas Universitātē un pirmais šāda līmeņa pasākums Latvijā, kur ražošanu nodrošina reāls ražošanas uzņēmums un pārdošana notiek vienā no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā.

"Pasākuma mērķis ir parādīt jauniešiem reālu biznesu no pirmās personas" skatu punkta, lai atklātu viņos uzņēmējdarbības dzirksti, parādītu, cik bizness ir interesants, un veicinātu uzņēmējdarbības kultūru Latvijas Universitātes studentu vidū," skaidro Latvijas Universitātes EVF Biznesa inkubatora vadītājs Mikus Losāns.

Aktivitāte Zibens ir ražošanas un pārdošanas process. Studentiem būs iespēja ražot produktu, izveidot zīmolu, dizainu, plānot pārdošanas stratēģiju, noteikt cenu un pārdod produktu, paralēli konkurējot ar pretinieku komandu. Uzvarēs tā komanda, kura iegūs lielāko peļņu. Paredzēts, ka pasākumā varēs piedalīties 20 dalībnieki, kuri būs iesūtījuši savas motivācijas vēstules un pieteikumus.

Pasākuma organizatori pieļauj, ka, ja šīs aktivitātes būs veiksmīgas, arī turpmāk tiks rīkoti līdzīgi pasākumi studentiem ar mērķi veicināt interesi par uzņēmējdarbību, veidot izpratni par biznesa procesiem un gūt reālu pieredzi.

LU EVF, Aspazijas bulv. 5, Biznesa inkubatorstika atklāts 2012.gada oktobrī. Inkubators palīdz Latvijas Universitātes studentiem uzsākt un attīstīt biznesu un veicina uzņēmējdarbības kultūru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi