Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Valmieras skolām piegādās multimediju iekārtas un jaunus datorus

Valmieras pilsētas skolu informatizācijas projekta ietvaros astoņās izglītības iestādēs tuvākajā laikā tiks piegādātas jaunas multimediju kabinetu iekārtas un datori, portālu Diena.lv informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Inese Pabērza.

Noslēdzies Izglītības un zinātnes ministrijas organizētais iepirkums, un tuvākajā laikā arī Valmieras Pārgaujas sākumskola, Valmieras Pārgaujas ģimnāzija, Valmieras sākumskola, Valmieras 2.vidusskolas struktūrvienība Valmieras Vakara (maiņu) vidusskola, Valmieras Valsts ģimnāzija, Valmieras Viestura vidusskola, Valmieras 5.vidusskola un Valmieras Mākslas vidusskola saņems jaunās tehnikas vienības. Līdz ar to noslēgsies projekts, kas visā Latvijā tiek īstenots kopš 2009.gada.

Projekta ietvaros visās iepriekš minētajās skolās, izņemot Mākslas vidusskolu, izbūvēti arī datortīkli. Līdz ar projekta ieviešanu Valmieras skolās tiks paaugstināts informācijas un komunikāciju tehnoloģiju infrastruktūras līmenis un šo tehnoloģiju izmantošanu mācību procesā tiks nodrošināta ar atbilstošu tehnoloģisko nodrošinājumu.

Projekta kopējais finansējums ir 194 400 lati, un 100% apmērā tas ir Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) finansējums. Projektu līdzfinansē Eiropas Savienība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi